Skip to content

Mladalački izgled kože i posle 40-te? Da, moguće je!

Godine prolaze i njihov trag se na tvom licu sve više vidi? Voliš godine koje su te učinile zrelijom, ali ne i svoje bore?

Ne brini zbog toga.

Ako posvetiš pažnju sebi, ako neguješ i voliš sebe, ni godine ti neće mnogo nauditi. Možeš da izgledaš lepo i privlačno i posle četrdesete, pa i nakon ulaska u šestu deceniju.

Tajna je u lepoti koja dolazi sa iskustvom, ali i pravilnom negom.

Sve što treba da uradiš je da počneš da brineš o svojoj koži na vreme i na pravi način, tj sigurno drugačije u odnosu na ono na šta si navikla.

Šta podrazumeva pravilna nega kože?

Tvoja koža trpi i spoljašnje i unutrašnje uticaje. Sunce, bakterije, izumrle ćelije, prašina, loše odabrane kreme – sve to opterećuje tvoju kožu, zatvara pore, remeti njeno funkcionisanje i ubrzava proces starenja.

Ali tvoja koža oseća i ono što dolazi iznutra. Stres, loša ishrana, pušenje ili zdravstveni problemi se takođe vide na licu.

Da bi se sačuvala elastičnost, gipkost, čiste pore i zategnutost kože i u petoj deceniji, brigu o svojoj koži shvati kao ozbiljnu misiju.

Pravilna nega kože znači nekoliko stvari:

  • Potpuno efikasno čišćenje kože;
  • Proveren anti-age efekat;
  • Bezbedne i neagresivne kreme;
  • Brigu o pravilnom funkcionisanju kože.

Da li to znači redovnu posetu ekskluzivnim kozmetičkim salonima?

Uopšte ne mora da bude tako.

Da, ranije su žene izdvajale ogromne sume novca (ukoliko su uopšte bile u mogućnosti) da bi sačuvale mladalački izgled i svežinu.

Danas su se stvari, ipak, malo promenile.

Za samo 10-15 minuta, jednom do dva puta nedeljno, možeš postići efekat o kakvom su žene ranije mogle samo da sanjaju, i to u sopstvenom domu!

Profesionalni tretman lica u tvom domu koji provereno deluje

Radi se o revolucionarnom Emmi-skin ultrazvučnom aparatu za negu lica koji možeš koristiti kod svoje kuće. U pitanju je proizvod nemačke kompanije „Emmi Ultrasonic“ koji je već 6 godina dostupan i na našem tržištu.

Redovnom primenom Emmi-skin aparata za negu kože dobijaš celovitu, pouzdanu negu kože pomoću koje ćeš sačuvati mladoliki izgled i svežinu i izboriti se sa već postojećim promenama na koži. 

Evo šta dobijaš ukoliko ga koristiš samo 1 – 2 puta nedeljno po 10-15 minuta:

1. 100% efikasno površinsko i dubinsko čišćenje kože

Emmi-skin ultrazvuk ima sposobnost da prodre i ispod površinskog sloja kože i tako ti obezbedi ne samo površinsko, već i dubinsko čišćenje lica.

Ne postoje krema, piling ili tonik koji će ti omogućiti čišćenje i do 12 mm ispod površinskog sloja kože.

To je moguće samo uz Emmi-skin.

Nepoželjne bakterije, izumrle ćelije i sve štetne uticaje kojima je tvoja koža izložena možeš ukloniti jednim prijatnim tretmanom.

To znači i zdraviji izgled, čiste pore, sprečavanje pojave bubuljica i akni, kao i  svežinu tvoje kože.

2. Obezbeđen anti-age efekat

Emmi-skin ultrazvučni uređaj koristi se u kombinaciji sa specijalnim Emmi-skin ultrazvučnim kremama.

Ove kreme sadrže prirodne i neškodljive sastojke (kao što je hijaluron i silicijum) čiji je jedini zadatak da na tvoju kožu deluju okrepljujuće i da sačuva njenu gipkost i mladalački izgled.

Zašto je anti-age efekat zagarantovan?

Iz 3 razloga…

Prvo – ultrazvuk na tvoju kožu deluje antibakterijski.

Drugo – ultrazvuk pospešuje prodiranje blagotvornih sastojaka kreme u najdublje slojeve kože.

Treće – ultrazvuk sam po sebi pospešuje prirodnu proizvodnju kolagena, a koji je od suštinskog značaja za zategnut, svež i mladolik izgled kože.

Ovakav tretman za tvoju kožu predstavlja osveženje, podmlađivanje i negu koja će se stvarno i videti.

3. Bezbedne i neagresivne kreme

Da li ti se nekad desilo da, nakon upotrebe kreme ili pilinga, tvoja koža pocrveni ili postane suvlja?

Da li si primetila da nekad velika količina kreme ne može da se upije i ostaje na površini, pa tvoje lice deluje masno i neprivlačno?

Ako jesi, onda znaš koliko je teško naći dobru kremu.

Problemi sa kremama, maskama i sredstvima za čišćenje kože (kao što je piling) su brojni.

Prvo – koža često nije u stanju da upije sve sastojke koje se nalaze u kremi, pa je njihovo nanošenje uzaludno i samo opterećuje kožu.

Drugo – brojni sastojci koje nanosiš na svoju kožu mogu da budu štetni i toksični, pa ćeš opet svom izgledu naneti više štete nego koristi.

Sa Emmi-skin kremama o tome ne moraš da brineš.

U pitanju su kreme koje pospešuju efekat ultrazvuka, ali u isto vreme sadrže klinički i dermatološki ispitane sastojke koji ne štete tvojoj koži, a provereno doprinose regeneraciji i revitalizaciji kože.

Nema agresivnih i štetnih sastojaka. Na alergije, iritaciju i crvenilo možeš potpuno da zaboraviš, a očekivani efekat će biti postignut.

Osim krema koje su bezbedne i neagresivne, isto se odnosi i na Emmi-skin aparat. Emmi-skin emituje tzv. meki ultrazvuk koji je visoke frekvencije, a male snage i namenjen je svakodnevnoj nezi.

4. Tvoja koža će funkcionisati bolje nego ikad

Koža nije tu samo da bismo lepo izgledali.

Ona je bitna i zbog zaštitne uloge koju ima i njeno pravilno funkcionisanje je za nas dragoceno.

Zato imaj na umu da nije bitno samo nanositi raznorazne sastojke na površinu kože, ma koliko oni bili skupi.

Bitno je da to tvojoj koži zaista i prija.

Upravo zbog toga ćeš uživati u Emmi-skin tretmanu.

Ultrazvučni talasi su blagi, neagresivni i prijatni.

Oni tvojoj koži pružaju i mikro-masažu koja pospešuje protok krvi, čini kožu svežijom, prokrvljenijom i, samim tim, otpornijom na godine.

5. Terapijsko dejstvo ultrazvuka

Emmi-skin ne služi samo da ukloni bakterije i podmladi tvoju kožu.

Pored toga, ultrazvuk deluje terapijski na tkivo koje je povređeno, ubrzava proces zarastanja rana i doprinosi regeneraciji, pa će se i delovi kože na kojima je bilo iritacije ili oštećenja brže obnoviti i regenerisati.

Uz svaki set osim aparata i hijaluron kreme, dobijaš i Thermo Effect sprej koji služi za zagrevanje i opuštanje bolnih mišića, tetiva i zglobova.  

Uloži u sebe 

Emmi-skin set za negu kože jeste investicija nešto skuplja od one na koji si verovatno navikla kada je u pitanju nega kože.

Ali razmisli sama šta ti se više isplati – kupovina skupih krema za lice kojima se ne postiže nikakav ili vrlo oskudan kratkoročni efekat, a brzo se potroše, ili jedno ulaganje u aparat koji će ti dugo trajati i kojim ćeš tvojoj koži obezbediti potpunu profesionalnu negu bez odlaska kod kozmetičara?

A Emmi-skin ti baš to omogućava – potpunu negu kože koja čuva tvoj mladalački izgled, brine o tvom samopouzdanju i pretvara te u ženu koja i posle četrdesete izgleda bar 10 godina mlađe.

Ovaj članak ima 0 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Back To Top