Skip to content

Saznajte koji je jedini način da 100% zaštitite vaše krunice (navlake), zubne fasete, mostove i proteze

 

Činjenica da se 80% svih bakterija u telu stvara i zadržava u našim ustima deluje zastrašujuće. S obzirom da ste investirali u sebe da biste imali blistav osmeh, sigurno ste svesni da bi trebalo da ga održavate na pravi način.

Međutim, pitanje je šta zaista predstavlja najefikasniji način čišćenja krunica (navlaka), faseta, mostova i proteza?

Emmi-dent za zaštitu zubne protetike

Koji problemi nastaju korišćenjem protetike?

 

Ne žvakati suviše tvrdu hranu

Svaka protetika zahteva redovno i pravilno čišćenje i pridržavanje određenih pravila (na primer, ukoliko imate mostove ne bi trebalo da žvaćete naročito tvrdu hranu). Plak i štetne bakterije koje se talože u njemu su osnovni uzročnici svih dentalnih problema.

 

Plak kao izazivač bolesti zuba

Plak izaziva karijes i paradontalne bolesti, pa samim tim može biti glavni uzrok neuspeha pokrivanja zuba krunicom. Ako se te lepljive naslage pune bakterija ne uklone u potpunosti, okolno meso i zubi koji drže most mogu da se inficiraju. Samo besprekornom higijenom vas mostovi mogu dobro služiti dugi niz godina.

 

Neugledni tamni rubovi krunica

Veoma čestu pojavu predstavljaju i ružne tamne crte oko ruba krunice na desnima, a ukoliko ih već imate sigurno se osećate izuzetno neprijatno kada treba da se nasmejete i da komunicirate sa ljudima.

 

Obojenost zubnih navlaka

Lako može doći do obojenosti vaših navlaka zbog pušenja, crnog vina, kafe i drugih nečistoća iz hrane i pića. Te supstance se zavlače u mikroprocepe na njima koji se stvaraju zbog abrazivnog mehaničkog trljanja standardnim četkicama i pastama za zube.

 

Učestale upale desni

Krunica sama po sebi ne zahteva posebnu negu, ali imajte na umu da se ispod nje i dalje nalazi vaš zub koji je podložan nastanku karijesa. Ako se ne sprovodi adekvatna higijena mogu se upaliti i desni, što dovodi do pojave gingivitisa (upale desni).

 

Velika mogućnost razvoja bakterija

Kod tzv. tangencijalnog brušenja (vrsta brušenja zuba kako bi se postavila krunica) povećava se mogućnost da se u minijaturnom prostoru koji je stvoren između ruba krunice i zubnog tkiva zadržava hrana i razvijaju bakterije.

 

Učestala pojava parodontitisa

Vremenom, zbog delovanja bakterija zubno meso još više natekne i primećujete da su desni upaljene, tamnije boje i da krvare prilikom četkanja. Krvarenje je obično prvi korak ka paradontitisu.

 

Sve u svemu, zaljučak je da je potrebno sredstvo koje na najefikasniji način skida plak i ubija sve štetne bakterije na mestima gde nijedno poznato sredstvo ne može dopreti.

Kako ste do sada rešavali vaše probleme?

Kod svake protetike postoje mikroprostori do kojih je nemoguće dopreti zubnom četkicom, koncem ili interdentalnim četkicama (uglavnom se nalaze ispod zubnog mesa).

Čak i ako ste održavali besprekornu oralnu higijenu svim postojećim sredstvima za čišćenje (osim gorenavedenih, ovde spadaju i vodica za ispiranje usta, water pik aparat, električna četkica,…), do sada niste mogli potpuno sprečiti ove probleme, jer su uzrok upravo uporne bakterije.

Meke naslage zbog kojih dolazi do blage obojenosti su se do sada samo mogle efikasno tretirati sa mašinskim (profesionalnim) uklanjanjem i poliranjem zuba (protetike) kod stomatologa.

Sada sve ovo možete odraditi sami kod svoje kuće.

Kako se koristi Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube

Predstavljamo vam revolucionarnu i najefikasniju metodu za čišćenje vaše protetike

Emmi-dent je ultrazvučna četkica za zube koja je potpuno bezbedna za vašu protetiku i skida plak uništavanjem svih bakterija, gljivica i virusa koji se nalaze u vašoj usnoj duplji.

Svakodnevnim korišćenjem ultrazvučne četkice (ujutro i uveče) potpuno se čisti područje oko krunice, mosta, fasete i proteze od plaka. Samim tim, osigurani ste do 12 h da se ostaci hrane i bakterije neće ponovo lepiti za vašu protetiku i zube.

Postoji uski procep na mestima gde se namešta proteza i ukoliko redovno čistite vašu protetiku ultrazvukom, nema potrebe za njenim skidanjem.

Emmident - 100% zaštita zuba i desni

Pogledajte video i saznajte detalje o načinu rada i neverovatnim rezultatima Emmi-dent ultrazvučne četkice. Nemački inženjer koji radi na istraživanju i razvoju ovog revolucionarnog proizvoda odgovara na najčešće postavljana pitanja.

Emmi-dent četkica za zube

„Pametna“ četkica sa ultrazvučnim čipom u glavi četkice

Kako deluje Emmi-dent ultrazvučni aparat na vaše krunice (navlake), mostove, fasete i proteze?

 

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube 100% efikasno deluje na vašu protetiku na sledeće načine:

 

Uništava bakterije

Ultrazvuk sa 96 miliona oscilacija u minuti ubija sve bakterije, viruse i gljivice u spoljašnjem i unutrašnjem prostoru veštačkih zuba (krunica, mostova, proteza).

Najbolja zaštita vaše protetike bez trljanja

Vaša krunica, faseta, most ili proteza su zaštićeni, jer je Emmi-dent ultrazvučni aparat za zube nežan i ne oštećuje ih (nema pokreta trljanja).

Potpuno je bezbedna za vašu protetiku i zube

Nežan ultrazvuk radi na samo 0,2 W energije, sasvim dovoljno da otkloni sve štetne naslage i uništi bakterije, a da ne nanese štetu vašoj protetici. Možete ga koristiti i 24 h bez prestanka, jer ne postoje neželjeni efekti za ultrazvuk ove jačine (tzv. meki ultrazvuk).

Uklanja neprijatan zadah

Proteze su idealno mesto za skrivanje bakterija, što može izazvati neprijatan miris. Emmi-dent ultrazvučni aparat zajedno sa specijalno formulisanom pastom za zube na bazi nano mehurića njihovom implozijom* potpuno uništava bakterije, pa neprijatan miris nestaje zajedno sa njima.

Dubinsko čišćenje vaših desni i interdentalnih prostora

Ultrazvuk sa nano-mehurićima prodire do 12 mm u dubinu vaših desni i samim tim rešava i upalne procese ispod površine. Takođe uništava i bakterije koje se nalaze u interdentalnim prostorima.

Osećaj besprekorne čistoće

Nakon korišćenja ultrazvučne četkice imaćete osećaj kao da vam je svaki put odrađeno profesionalno čišćenje zuba kod stomatologa.

Emmi-dent deluje na implante

Zašto je Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube idealna za vaše krunice, mostove, proteze i fasete?

Redovnim korišćenjem Emmi-dent ultrazvučne četkice imate sledeće pozitivne efekte:

 

Vaša protetika je kao nova

Ultrazvučno čišćenje ne brusi vašu protetiku, jer specijalna nano-pasta ne sadrži abrazivna sredstva (kao što imaju standardne paste za zube) koja vremenom skidaju sjaj. Nije potrebno ni mehaničko trljanje, sam ultrazvuk će uraditi posao umesto vas.

Blistav osmeh i visoko samopouzdanje

 

S obzirom da upotrebom ultrazvučnog čišćenja vaši zubi izgledaju kao novi, dobijate osećaj neverovatne glatkoće kada pređete jezikom preko njih, a kada se pogledate u ogledalo potpuno ste zadovoljni rezultatom. Želećete stalno da se smejete i zračićete samopouzdanjem.

Duže trajanje vaše protetike

 

Redovnom higijenom sa Emmi-dent ultrazvučnom četkicom vaša proteza, navlake ili mostovi će imati duži vek trajanja, samim tim štedite vaš novac, vreme i živce.

Lako i brzo čišćenje

 

Svakodnevno jednostavno i brzo pranje štedi vaše vreme i čuva vaše zdravlje.

Odlično rešenje za celu porodicu

Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube može koristiti cela vaša porodica, jer je dovoljno da posedujete jedan aparat (dršku) i da svako od članova ima svoj ultrazvučni nastavak (četkicu). Postoje ultrazvučni nastavci za decu do 7-8 godina, za odrasle i za fiksne proteze (aparatiće).

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube

Kako da kupite Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube?

Posetite našu online prodavnicu već sada i odaberite set koji vam najviše odgovara (osnovni ili porodični set).

Emmi-dent četkica za zube

Naručite Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube već danas i negujte vašu protetiku

 

Back To Top