Skip to content

KO SMO MI

Upravna zgrada Emmi-dent

„Artec Home d.o.o.“ je prvi zvanični distributer kompanije “Emmi Ultrasonic” za Srbiju. Ona poseduje kancelarije u SAD, Švajcarskoj i Nemačkoj, a specijalizovala se u razvoju, proizvodnji i svetskoj distribuciji inovativnih ultrazvučnih uređaja i tehnologija.

Od 1999. godine konstantno razvija nove ultrazvučne tehnologije za higijenu usta i zubno čišćenje.

Patentirani Emmi proizvodi imaju mini ultrazvučne piezzo čipove koji se koriste u čišćenju, profilaksi i terapiji, kako u oralnoj, tako i u dermatološkoj oblasti od 2008. godine.

Nakon mnogo godina razvoja i istraživanja, prva serija Emmi-dent četkica puštena je u prodaju 2009. godine.

Korporacije kompanije “Emmi Ultrasonic” su pod većinskim vlaništvom EMAG AG grupe iz Nemačke i potpuno se fokusiraju na zdravlje i lepotu.

Osnova ovih inovacija je rezultat obimnih iskustava grupe kompanija u polju ultrazvučnog čišćenja u:

* bolnicama
* tehnologiji čišćenja trkačkih motora automobila (“Ferrari”),
* industrijskoj proizvodnji “Ford” automobila
* pranju motora aviona (“Luftansa” i “Air France”).

Misija kompanije je da svim ljudima poboljša kvalitet života kroz inovativne tehnologije i ultrazvučne proizvode, i da svakome da priliku da ih koristi kod kuće.

Zahvaljujući naporima u istraživanju i razvoju, kompanija stalno lansira nove inovativne ultrazvučne proizvode za zdravlje i lepotu. Mogućnosti primene ultrazvuka u ovim oblastima su i dalje u ranom povoju i nastaviće da se razvijaju u bliskoj i daljoj budućnosti. Istraživanja kompanije govore da će do 2030. godine čak 10% stanovništva preći na ovaj način pranja zuba, jer se pokazuje kao najefikasniji. Budite i vi deo ove promene. Budućnost je počela!

STATISTIKA KOMPANIJE

since

2009
0+
Zadovoljnih korisnika
Emmident uništava bakterije i viruse

Od 1953. godine, brojna naučna istraživanja stalno dokazuju da ultrazvuk uništava bakterije. Emmi-dent ultrazvučni uređaji za dentalno čišćenje i oralnu higijenu takođe to potvrđuju. Akutne upale desni mogu biti sprečene ukoliko koristite Emmi-dent četkice.

Nemojte čekati da bude kasno.

Emmi-dent-dijabetes-i-dentalni-problemi
Dugme - naručite odmah
Back To Top