Skip to content

Rok za isporuku je 2-3 radna dana. Ukoliko se desi da iz nekog razloga nemamo poručeni proizvod na stanju ili je u toku procedura uvoza, obavestićemo vas telefonom najkasnije 1 radni dan nakon datuma vašeg poručivanja. 

 

Dostava i preuzimanje poručenih proizvoda

1. Teritorija Republike Srbije (bez Kosova i Metohije)

Rok za slanje i dostavu:

Ukoliko ste izvršili porudžbinu do 12h, paket možemo poslati istog dana. Sve porudžbine koje su poručene nakon tog vremena šaljemo sledećeg radnog dana. Rok isporuke je 24-48 h od momenta kada vam pošaljemo paket.  Ukoliko se nalazite na teritoriji grada Beograda, isporuka je često moguća i u roku od 24 h radnim danima od trenutka poručivanja.

Dostava putem kurirske službe za veće gradove je obično u roku 24 h od momenta slanja paketa, odnosno 48 h za većinu mesta. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom. Nedeljom i tokom državnih praznika se ne vrši isporuka. Subotom ne šaljemo pakete, već isključivo radnim danima od ponedeljka do petka.

 

Napomena:

U pojedinim mestima isporuka se vrši samo jednom ili dva puta nedeljno. Ukoliko se desi da u vreme isporuke nikog ne bude na navedenoj adresi, kurir bi trebalo da ostavi poruku i dužan je još jednom da pokuša isporuku. Po pravilu bi trebalo da vas kurir kontaktira telefonom neposredno pre isporuke. Ukoliko se to ne desi, za takve propuste kurirske službe mi ne snosimo odgovornost. U tom slučaju je potrebno da nas kontaktirate i obavestite o nepravilnosti kako bismo mogli preduzeti potrebne mere.

Poručene pakete šaljemo Post Express-om ili Daily Express kurirskom službom.

Ukoliko iz nekog razloga želite da pošaljemo paket nekom drugom kurirskom službom, potrebno je da nam to naznačite u napomeni web porudžbine ili prilikom poručivanja telefonom, pa ćemo dogovoriti detalje. U tom slučaju mi ne garantujemo za cenu dostave, već ona isključivo zavisi od uslova određene kurirske službe.

 

Cena dostave:

Za porudžbine do 6000 RSD troškove dostave snosi kupac. Iznos dostave zavisi od otkupne vrednosti, ali i težine pošiljke (iznos dostave uglavnom bude između 400-500 RSD). Za porudžbine preko 6.000 RSD dostava je BESPLATNA.

 

2. Inostranstvo

Dostava je moguća u BIH, Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Troškovi dostave su sledeći:

  • Za porudžbine do 10.000 RSD troškovi dostave iznose od 980 RSD do 1380 RSD, u zavisnosti od težine pošiljke.
  • Za porudžbine od 10.000 – 22.000 RSD troškovi dostave iznose 490 RSD do 890 RSD, u zavisnosti od težine pošiljke.
  • Za porudžbine preko 22.000 RSD dostava je besplatna.

Rok isporuke nije određen, ali najčešće iznosi do 10 radnih dana.

Back To Top