Skip to content

Emmi-skin ultrazvučna nega kože

Šetate između rafova raznih drogerija i prolazite kroz pravo mučenje. Kako da odaberete stvarno dobar proizvod za negu kože? Kako da prepoznate koji je od njih samo lažno obećanje da će vam koža biti zdrava, zategnuta i čistih pora? I zašto nijedan od proizvoda koji kupite ne postiže efekat kakav postignu u kozmetičkom salonu? Zašto iznova dajete dosta novca za osrednji učinak? Imamo dobru vest – na ova pitanja od sada možete da zaboravite! Na našem tržištu je dostupan Emmi-skin – ultrazvučni aparat za negu kože, i to kod svoje kuće.

Ultrazvuk za negu kože?

Možda i ne znate koliko je dragocen ultrazvuk i koliko se on često primenjuje u oblastima koja se bave medicinom, stomatologijom i kozmetikom. Primena ultrazvuka u oblasti kozmetike predstavlja novi put do zdrave, lepe i podmlađene kože. Ultrazvučni talasi imaju mogućnost da prodru i ispod površine tkiva i tako obezbede potpunu dubinsku negu.

Kakve to veze ima sa negom vaše kože?

Ultrazvučni talasi pružaju vašoj koži negu kakva vam do sada nije bila dostupna. Emmi-skin, revolucionarni proizvod nemačke kompanije „Emmi Ultrasonic“, je vrhunski uređaj za negu kože koji koristi sve prednosti ultrazvučnih talasa, čineći Vašu kožu blistavom, negovanom i zategnutom. Evo na šta možete računati nakon redovne primene Emmi-skin aparata za negu kože:

  • Garantovano potpuno apsorbovanje dragocenih sastojaka iz specijalnih visokokvalitetnih krema
  • Antibakterijski efekat
  • Anti-age efekat
  • Potpuno čiste pore
  • Poboljšana pH vrednost kože
  • Stimulisanje metaboličkih procesa
  • Nežna, meka i podmlađena koža o kakvoj oduvek maštate

Kako radi?

U Emmi-skin setu dobijate ultrazvučni uređaj koji ultrazvučne talase usmerava do 12 mm ispod površinskog sloja kože. Takođe, u setu dobijate i specijalne ultrazvučne kreme sa hijaluronom i kolagenom koji vašu kožu čine mlađom, neguju je i regenerišu, zahvaljujući ultrazvuku koji može da ih utisne dovoljno duboko. Postoje i specijalni ultrazvučni nastavci u obliku četkica, čija vlakna obezbeđuju prenos ultrazvučnih talasa na Vašu kožu. Ovi nastavci se postavljaju na aparat. To znači da, za razliku od običnih krema i preparata za negu kože koje inače koristite, jedino uz Emmi-skin tretman možete biti potpuno sigurni da blagotvorni sastojci prodiru i ispod površine kože, da su sve bakterije i umrle ćelije potpuno uklonjene, a vaša koža podmlađena i osvežena.  

Koje su prednosti?

Anti-age efekat

Dubinsko utiskivanje kolagena i hijalurona je prava botoks injekcija za vašu kožu. Samo bez botoksa i bez injekcija. 🙂 Vaša koža postaje dubinski čista, a nakon antibakterijskog delovanja ultrazvuka i nakon osvežavanja sastojcima protiv starenja kože, vraća joj se vitalnost, pa više zaista nemate razloga da brinete zbog godina. One će se na vašem licu mnogo teže primećivati.

Dubinsko čišćenje i nega kože

Ovo vam nijedan drugi preparat za negu kože ne omogućava, ma koliko dugo obilazili police i ispitivali sastojke. Zapravo, ma koliko se trudili da odaberete što bolju kremu ili masku za negu kože, morate znati da vaša koža nije u stanju da sve blagotvorne sastojke odmah, ali i u potpunosti upije. Naša koža, u proseku, upije 60% svih sastojaka koji se na nju nanose. Ne samo da skoro polovina onoga čime tretirate vašu kožu ona nije u stanju da iskoristi, već u onome što prodre ispod površinskog sloja, ima i materija koje nikako ne biste želeli ni na svojoj koži, ni u svom telu. Uz Emmi-skin set za negu kože, na ove probleme možete da zaboravite, i to iz dva razloga:

  1. Ultrazvučni talasi koje emituje Emmi-skin ultrazvučni uređaj prodiru i do 12 mm ispod površinskog sloja kože. To znači da će sve blagotvorne sastojke vaša koža zaista i iskoristiti.
  2. Emmi-skin kreme su specijalno proizvedene da pospeše efekat ultrazvuka, sadrže isključivo korisne i ispitane sastojke (poput kolagena i hijalurona) i apsolutno su efikasne u regeneraciji i revitalizaciji vaše kože.

Profesionalni kozmetički tretmani – u vašem domu!

Profesionalni aparati za negu kože su preskupi da biste ih mogli imati u svom domu. Takođe, potrebno je da redovno izdvajate novac za skupe kozmetičke tretmane, da biste imali negu kože kakvu zaslužujete. Sada možete zaboraviti i na to. Uz Emmi-skin set postižete dubinsku negu, ali i čišćenje kože lica, vrata i dekoltea, u vašem domu! Vrhunska nega lica koja vam je uvek dostupna, dugoročno isplativa i štedi vaše vreme. Zvuči sjajno, zar ne?  

Prijatna mikro-masaža i poboljšan protok krvi

Ultrazvučni talasi u Emmi-skin uređaju su izuzetno neagresivni i imaju frekvenciju 72 miliona oscilacija u minuti. Zahvaljujući tome, vaša koža s jedne strane, uživa u prijatnoj mikro-masaži koja je osvežava i odmara, a protok krvi u sitnim krvnim sudovima je poboljšan. Osim što je vaša koža negovana, ona je otpornija na spoljašnje, ali i na unutrašnje uticaje (kao što je stres).  

Terapijsko delovanje

Ultrazvuk je poznat po terapijskom dejstvu na povređeno tkivo. Ovo je još jedna njegova prednost koju možete seni priuštiti pomoću Emmi-skin seta za negu kože. Zahvaljujući nežnoj i prijatnoj masaži kože i zahvaljujući tome što pospešuje prokrvljenost, Emmi-skin je nežan prema osetljivoj koži, a kod kože koja je povređena značajno ubrzava proces zarastanja i regeneracije.  

Potpuno čista i podmlađena koža – bez osetljivosti i iritacije

Verovatno ste nekad, u želji da zaista očistite kožu svog lica, pribegli upotrebi agresivnog pilinga ili maski. Ako vam se, pritom, desilo da to izazove iritaciju vaše kože, onda znate koliko je frustrirajuće kada, umesto čiste i sjajne kože, dobijete crvenu, iziritiranu kožu. O potencijalnim alergijama i da ne govorimo. Sa Emmi-skinom vam se ovo ne može dogoditi.  

Emmi-skin kreme su neagresivne, klinički i dermatološki ispitane, a blagotvorno dejstvo tzv. mekog ultrazvuka kožu opušta i odmara. Negativni efekti nisu poznati. Dobijate ono što se do sada činilo nespojivim – potpuno bezbedna, prijatna i najefikasnija nega kože u jednom setu.

Uz Emmi-skin nega kože potpuno drugačije izgleda

Bilo da se odlučite da Emmi-skin tretman lica izvodite sami, ili ćete to radije uraditi sa prijateljicom, jedno je sigurno – profesionalna nega kože je sada moguća i bez posete ekskluzivnim kozmetičkim salonima. Zahvaljujući Emmi-skinu, ona je sada spremna za ulazak u vaš dom! Osvežite svoju kožu, podmladite je, pružite joj negu kakvu zaslužuje i ona će vam se višestruko odužiti. Budite zadovoljni svojim izgledom, uživajte u svakom novom danu bez brige o godinama, osećajte se stvarno, baš stvarno dobro u svojoj koži. Poručite Emmi-skin set za negu kože, osvežite i podmladite svaki svoj dan!

Ovaj članak ima 0 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Back To Top