Skip to content

U početku sam bila jako skeptična, al sam reskirala.. moj dugogodisnji problem pojave plakova i naslaga nikotina na zubima sam smatrala neresivim jer, sta sve nisam pokusala...i onda rekoh sebi:..."a sta mogu da izgubim ?!?...pokusaj...!"...i odlucih..kupih vasu emmi dent zubnu cetkicu...i jako sam zadovoljna postignutim...plakova i nikotinskih naslaga vise nema jer ni bakterija u ustima koje tu sklonost ka istima izazivaju vise nema, a moj odlazak kod zubara je sada samo kontrole radi...vas zahvalni korisnik 

Kupio sam Emmi-dent metallic prošireni set za odrasle (za mene, suprugu i dete 13 godina) pre nekih 20-tak dana jer nisam bio zadovoljan klasičnim načinom pranja zuba. Kamenac mi se dosta stvarao bez obzira na čišćenje zuba temeljno koncem i pranjem 3 puta dnevno. Moje iskustvo je izuzetno pozitivno. Primetio sam da se fantastično pokazala kod naslaga kamenca i kod izbeljivanja zuba. Oseća se izuzetna oralna higijena i zubi postaju izuzetno glatki (kao da su polirani) a koristim je 2 puta dnevno (ujutru i uveče). To je moje iskustvo za ovo kratko vreme sa Emmi-dent proizvodima i preporučio bih svima…Vidi još...

Za Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube saznao sam preko interneta i pre pet godina naručio. Korišćenje je vrlo jednostavno i udobno. Posle četiri meseca korišćenja Emmi-dent četkice osetio sam značajno poboljšanje. Sada su zaboravljeni svi problemi, desni su ojačale i uvek čiste, koren zuba bez bakterija, bez karijesa, bez kamenca. Mogu redovno da grickam orašaste plodove: orasi, bademi, lešnici (bogati vitaminima i mineralima, korisni za zdravlje) a da nema bilo kakve iritacije ili bola. Ulaganje u zdravlje se uvek isplati, PREPORUČUJEM EMMI-DENT ULTRAZVUČNU ČETKICU ZA ZUBE.

Evo vam mog iskustva u nadi da će nekome pomoći. Pre 10 meseci sam imala komplikovanu operaciju vilice. Morala sam izvaditi sve svoje zube i postavili su mi 12 implanata i 12 krunica. Preporuka zubara je bila da koristim oralni tuš i pranje četkicom posle. Sve sam to radila 4 meseca ali ipak su se desni na 2 implanta upalila i počela krvariti. Savet mog zubara je bila žalfija i pojačati oralnu higijenu... Ništa meni nije bilo bolje. Na fb sam videla reklamu za emi dent četkicu... Poručila sam da pokušam i spasim implante. Isporuka je bila 1 dan nakon…Vidi još...

Samo da kažem da je ovo prava stvar. Moje desni se više ne povlače, na poliranje zuba idem jednom godišnje (ranije je to bilo 2,3 puta), jer sam pušač. Sa Emmi-dentom se nekako osećam sigurno da su moji zubi i usta potpuno čisti. 

Pre same kupovine četkice želeo bih svim potencijalnim korisnicima da naglasim da odu kod svog stomatologa, radi provere stanja zuba i desni. Moj problem je bila paradentoza i krvarenje desni. Na nekim mestima došlo je i do povlačenja desni. Kod stomatologa sam korigovao stanje, ali je preporuka bila da se dalje nastavi sa higijenom. Poručio sam emmi-dent metalic osnovni paket četkice. Sve što je menadžer prodaje rekao sve se pokazalo i više nego tačno. Ako se slušaju uputstva za formiranje baterije, baterija traje i više od 20 dana. Higijena zuba je besprekorna. Osećaj je u ustima da imate punu čistoću bez…Vidi još...

Imam ugrađene implante. Pre jedno 4-5 meseci sam kupio emmi-dent četkicu pošto sam video na reklami da izuzetno pomaže u očuvanju samih implanata i zuba. Mogu reći da sam zadovoljan učinkom četkice. Ispostavilo se da je sve kao u reklami, bar u mom slučaju. Prošao sam kontrolu kod svog zubara i sve je bilo zadovoljavajuće.

Kad sam počeo sa Emmi-dentom, krvarenje desni je prestalo za nekoliko dana. I tako je sve do dan danas, a koristim ga već pune 3 godine. Detaljnije o mom iskustvu pročitajte ovde.

Iako sam blizak prijatelj sa vlasnicima firme, mislila sam da su pogrešili u izboru proizvoda koji su uzeli da zastupaju, jer sličnih već ima na tržištu. Očekivala sam da je četkica napravljena od plastike niskog kvaliteta, kao nekoliko sa kojima sam imala prilike da se sretnem ranije, a da efekti ne mogu da budu nešto spektakularni. Nije mi bilo ni u kakvom planu da razmišljam o upotrebi iste.   Ne lezi vraže, počne meni krvarenje iz desni, za koje sam mislila da je trenutno i da će spontano da prestane. Međutim to stanje je potrajalo 5-6 meseci i samo se…Vidi još...

Od kada koristim Emmi-dent nemam problem sa upalom desni i ne stvara mi se kamenac sa kojim sam imala konstantan problem. Osećaj da te ne bole desni i da ti ne krvare je neprocenjiv. Kada mi se desi da koristim običnu četkicu (ako nisam kod kuće) nekoliko dana, odmah počnu da mi se stvaraju naslage na zubima koje ona ne može da ukloni. Još jedna prednost je čišćenje umnjaka koji su nedostupni za bilo koju četkicu, a koji uspeju sa Emmi-dentom da se očiste. Rezultat dugogodišnjeg korišćenja Emmi-denta je samo godišnja kontrola kod zubara i 0 pokvarenih zubi, a za…Vidi još...

Moja prijateljica je zbog upaljenog implanta morala da ide na operaciju i to me je uplašilo. Istraživanjem na internetu sam pronašla Emmi-dent kao jedino trajno rešenje. Nisam imala problem sa implantima, ali sam jako zadovoljna. Znam da nikada više neću imati problema sa zubima, a ni sa implantima.

Kupio sam Emmi-dent četkicu na nagovor prijatelja, pošto imam problema sa pojavom džepova. Već posle mesec dana korišćenja, osećaj u ustima mi je potpuno drugačiji. Vidim da su mi se džepovi smanjili i mnogo se bolje osećam.

Nosim fiksni aparat i strašno me je opterećivalo čišćenje sa interdentalnim četkicama i ispiranje vodicom, a uvek sam imala osećaj da mi zubi nisu dovoljno čisti. Za Emmi-dent sam čula od prijateljice iz Nemačke. Koristim je i prezadovoljna sam rezultatima. Osećaj nečistoće je nestao i osećam se potpuno drugačije.

Do sada sam stalno imao problem sa aftama. Nekad mi to bude toliko bolno da ne mogu normalno da jedem. Ništa mi nije pomagalo, pa sam na kraju rešio da probam Emmi-dent. Afte mi se sada mnogo ređe pojavljuju, a kada ih imam nestaju za 2-3 dana.

Imala sam početni stadijum paradentoze i česte upale desni. Kako sam počela da koristim Emmi-dent četkicu za zube, upale su se smirile već posle nekoliko dana, a desni koje su počele da se povlače su se vratile u početno stanje nakon 2-3 nedelje. Ja sam prosto oduševljena.

Emmi-dent četkicu koristimo mjesec dana i jako smo zadovoljni. Preporučamo je svima, posebno roditeljima male djece. Naš sin ima 3 godine i dugo je imao crne naslage koje su u tri tjedna korištenja četkice gotovo nestale. Osjećaj nakon pranja zubiju je super; zubi su glatki, a i bjelji!

Četkicu sam kupila po preporuci prijatelja, i jako sam zadovoljna rezultatima. Pošto imam implantant, važno mi je da otklonim i najsitnije nečistoće, što mi nije polazilo za rukom sa običnim ili četkicama na baterije.Osećaj je potpuno drugačiji, zubi su glatki na dodir. Svima bih preporučila da je koriste.

Imala sam problem sa kamencem i naslagama. Isprobala sam sve i svašta, ali ništa mi nije pomagalo. Emmi-dent koristim već dva meseca i sve se vratilo u normalu. Mojim zubima je takođe vraćena belina. Preporučila sam je i svojim prijateljicama. Stvarno je fantastična!

Četkica je odlična. Koristim je skoro godinu dana i osećaj svežine je izvanredan. Ništa drugo nije potrebno za negu zuba. I to vrhunsku. Moj stomatolog je takođe veoma zadovoljan. Imam 4 implanta i nikakvih problema nemam. Testirao sam je sa ATP firefly uređajem koji meri broj bakterijskih ćelija i rezultat je neverovatan. Pre i posle korišćenja četkice broj bakterija u ustima je drastično promenjen. Skoro i da ih nema posle tretiranja ovom četkicom i pastom. Apsolutna preporuka.

Stavila sam među prvima mostove u Beogradu, pre nekih 40 godina. Imala sam problema sa desnima. Nisam mogla da jedem koštunjavu hranu i semenke. Desni su mi bile ranjave. Smetalo mi je kada perem sa običnom četkicom i pastom, jer mi se desni upale. Od kada koristim Emmi-dent više nemam tih problema. Kada sam i osetila neki bol, tretirala sam taj deo nešto duže i već sutradan tog simptoma više nije bilo. Imala sam osećaj kao da sam ranu namazala melemom. Nemam više iritacije i bol.

Back To Top