Skip to content

Zubni implanti

Napokon imate osmeh kakav ste oduvek želeli i puni ste samopouzdanja. Čini vam se da su implanti najpopularnije, najbolje i najlepše rešenje koje ste mogli sebi da priuštite. Međutim, da li ste znali da vam implanti mogu i te kako zagorčati život?

Saznajte više

Fiksne proteze (aparati)

Sigurno znaš da ti žica, bravice i ostali delovi fiksne proteze za ispravljanje zuba mogu otežati redovno održavanje oralne higijene. Zato je potrebno da promeniš svoje dosadašnje navike i da posebnu pažnju obratiš na pranje zuba, ako želiš da imaš savršen osmeh i svež dah.

Saznaj više

Gingivitis i paradentoza

Ukoliko se pitate zašto vam desni krvare, velika je verovatnoća da imate prve znakove gingivitisa. Neke od najčešćih bolesti zuba su upravo gingivitis i paradontopatija koje u nekom obliku ima čak 70% našeg stanovništva.

Saznajte više

Krunice (navlake), zubne fasete, mostovi i proteze

Činjenica da se 80% svih bakterija u telu stvara i zadržava u našim ustima deluje zastrašujuće. S obzirom da ste investirali u sebe da biste imali blistav osmeh, sigurno ste svesni da bi trebalo da ga održavate na pravi način. Međutim, pitanje je šta zaista predstavlja najefikasniji način čišćenja krunica (navlaka), faseta, mostova i proteza?

Saznajte više

Afte u ustima

Te dosadne, male bele ranice sa crvenim obodom znaju da bole i peku kao da imate žilet u ustima. Kad ih dobijete, svaki put vam presedne jelo, jer su tada još bolnije. Iritiraju vas i kada pričate i samo želite što pre da ih se otarasite. Sada postoji način da ih se efikasno i bezbedno rešite za veoma kratko vreme.

Saznajte više

Plak i kamenac

Koliko god se trudite da održavate svoje zube svim dostupnim sredstvima za dentalnu higijenu, kada nakon čišćenja pređete jezikom preko zuba i dalje ne osećate da su oni 100% čisti i glatki. Tu je i kamenac koji stvara izuzetno neprijatan osećaj pod jezikom.

Saznajte više

Dečija oralna higijena

Ako mislite uvek nekoliko koraka unapred i donosite odluke razmišljajući dugoročno, onda je za oralnu higijenu vašeg deteta jedini i najefikasniji izbor korišćenje ultrazvučne tehnologije za čišćenje zuba.

Saznajte više

Neprijatan zadah

Da biste se osećali opušteno u komunikaciji sa ljudima i bez rezervisanosti kada treba da im se približite, morate biti sigurni u vaš svež dah. Žvakaća guma nije rešenje vašeg problema. Sada postoji efikasan način da se otarasite ove neprijatnosti.

Saznajte više

Obojenost zuba i mrlje od kafe, nikotina, čajeva i vina

Blistav osmeh nam daje samopouzdanje, pokazuje da vodimo računa o sebi i ostavlja pozitivan utisak pri kontaktu sa ljudima. Ako ste protiv agresivnog izbeljivanja i želite da imate prirodno bele zube, saznajte kako da to postignete već za nekoliko dana i to kod svoje kuće.

Saznajte više

Trudnoća i zubi

Kada ste trudni, bukvalno svako ima neki važan savet za vas. Govore vam šta i koliko treba da jedete, kako da sprečite jutarnju mučninu, kako da sačuvate stomak od strija… Ali izgleda da vam niko ne govori koliko je važno da vodite računa o vašim zubima i desnima.

Saznajte više
Back To Top