Skip to content

Neverovatna je činjenica da se preko 80% svih bakterija u telu prvo stvara u ustima. Usna duplja privlači veliki broj bakterija koje se zadržavaju i razmnožavaju na zubima i desnima.

Neke od njih su izazivači dentalnih oboljenja, dok su druge uključene u stvaranje vaskularnih (bolesti krvotoka) i drugih bolesti organizma.

Bakterije na površini zuba i desni, zajedno sa drugim supstancama iz hrane formiraju lepljivi plak koji je glavni uzročnik iritacije i zapaljenja desni, kao i karijesa.

Dosadašnji načini čišćenja zuba ne mogu u potpunosti ukloniti bakterije i plak, već samo rade čišćenje zuba na makro nivou (čišćenje zuba tamo gde četkica može dopreti i koje uklanja ostatke hrane) i to sa abrazivnim česticama iz pasti za zube koje dokazano nanose štetu gleđi vaših zuba.

Međutim, problem je oduvek predstavljalo čišćenje zuba na mikro nivou (bakterijskom) koje nikada nije bilo bezbednije, potpunije i lakše nego sada.

Sada vaša usta mogu biti potpuno zdrava i čista zahvaljujući novom procesu 100% ultrazvučnog čišćenja. Revolucionarna Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube je patentirani proizvod nemačke kompanije “Emag” poznate u svetu tehnoloških inovacija.

Više od 100.000 zadovoljnih korisnika širom sveta već uživa u efikasnosti ovog jedinstvenog proizvoda. Pridružite im se i vi.

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube

Jedinstvena „pametna“ četkica za zube sa ultrazvučnim čipom u glavi četkice

Kako deluje ultrazvučno čišćenje zuba

Emmi-dent četkica "s pametnom glavom"

Efikasno ubija bakterije u ustima

Ultrazvuk stvara i do 96 miliona vazdušnih oscilacija u minuti koji ubijaju bakterije i klice na zubima, desnima i u džepovima, kako spolja, tako i unutar tkiva gde četkica, tečnost za ispiranje usta ili zubni konac ne mogu dopreti. Manje bakterija znači i manje dentalnih problema.

Sprečava pojavu upalnih procesa u ustima

Najčešće upale desni i usne duplje su gingivitis, paradontoza i afte. Ultrazvuk Emmi-dent četkice za zube dopire do 12 mm u dubinu tkiva, pa ova četkica rešava čak i upale koje nisu vidljive spolja, jer ubija bakterije i ispod površine.

Obezbeđuje nežnu oralnu higijenu

Pruža vam nežnu oralnu higijenu bez pokreta i trljanja, pa samim tim njeno korišćenje ne može biti jednostavnije. Takođe vam umanjuje bol ukoliko imate neki od navedenih oralnih problema.

Efikasno dubinski čisti zube

Specijalna ultrazvučna krema za zube pod dejstvom ultrazvučnih oscilacija stvara nano-mehuriće (oni su do 1000 puta manji od mehurića standardne paste za zube) koji se uvlače u sve procepe (u mikro-pukotine na gleđi, između zuba, u zubne džepove, pa čak i unutar tkiva do 12 mm).

Štiti i obnavlja gleđ

Emmi-dent ultrazvučna pasta za zube nema abrazivne čestice koje se inače nalaze u standardnim pastama za zube, pa samim tim ne oštećuje gleđ, a vremenom doprinosi njenom prirodnom obnavljanju.

Pruža lekovitu mikro-masažu desni

Ultrazvučnom mikro-masažom aktivira se cirkulacija u desnima koja doprinosi procesu samoizlečenja.

Emmident - 100% zaštita zuba i desni

U kojim situacijama pomaže ultrazvučno čišćenje zuba

Emmident ultrazvučna četkica za zube Platinum

Oboljenja desni i usne duplje

Efikasno je u slučaju protiv oboljenja desni, krvarenja desni, upaljenih desni, kao i za saniranje afti.

 

Tamne mrlje na zubima

Uklanja mrlje od kafe, čaja, nikotina i vina za samo nekoliko dana. Vraća prirodnu boju zuba bez izbeljivača.

 

Neprijatan zadah

Rešavanjem problema u usnoj duplji, doprinosi uklanjanju neprijatnog zadaha.

 

Održavanje zubnih implanta, proteza, mostova i krunica

Ultrazvučno čišćenje zuba idealno je za zubne implante, proteze, mostove i krunice, jer ultrazvuk uništava bakterije i unutar tkiva. Na taj način se sprečava pojava upalnih procesa u ustima i sve propratne negativne posledice bolesti zuba i desni.

 

Održavanje zubnih aparatića i dečijih proteza

Idealno je za zubne aparatiće i dečije proteze sa kojima se korisnici uvek pate prilikom čišćenja, jer do sada ono nikada nije moglo biti 100% efikasno.

 

Dečija oralna higijena

Ultrazvučno čišćenje zuba je potpuno bezbedno za decu (čak i bebe od prvog zuba) i trudnice. Dokazano ne izaziva nikakve negativne posledice.

 

Kamenac i tvrde naslage na zubima

Redovno čišćenje zuba ultrazvukom efikasno uklanja i tvrde naslage na zubima, pa i kamenac.

Back To Top