Skip to content

ultrazvukom protiv bora i bubuljica! Bez odlaska kod kozmetičara i na estetsku hirurgiju!

Potpuna apsorpcija
blagotvornih krema.

Stimuliše proizvodnju prirodnog
kolagena koji je ključan za mladalački
izgled kože.

sprečava nastanak
akni i bubuljica.

Emmi-skin deluje dubinski i podstiče našu kožu na to da ponovo funkcioniše kao nekada!

Proizvod nemačke kompanije Emmi Ultrasonic. Nastao na osnovu dugogodišnjih istraživanja i testiranja. Patentiran ultrazvučni piezzo čip u glavi uređaja. Postoji od 2008. a od 2015. i na našem tržištu.

Dok smo mladi, naša je koža sjajna i zategnuta sasvim prirodno, ali to prođe za tren oka. Već od 25. počinje proces starenja kože koji možda ne vidimo, ali se on na ćelijskom nivou odvija brzo i neumoljivo.

Kada se posle 30. godine pojave prve „vrećice“ ispod očiju i prve malene bore, to je već jasan znak da se proces ne može zaustaviti. I dok se okrenemo, lice koje vidimo u ogledalu izgleda već mnogo drugačije.

Starenje kože je vrlo kompleksna stvar i na nju utiče više faktora. Genetika, uslovi života, ishrana, izloženost suncu, nivo stresa, nega… U zavisnosti od ovih okolnosti, tvoja koža stari brže ili sporije, ali jedno je sigurno – naglo smanjenje količine kolagena počinje posle 25. godine, a intenzivira se posle 35. godine. Ovo je neizbežno i važi za sve nas.

ŠTA SI SVE PROBALA?

Skupe kreme, još skuplji tretmani lica, redovni ili povremeni odlasci kod kozmetičara… Nastavite niz. Ali ima li vidljivih i trajnih rezultata?

Problem sa svim našim dosadašnjim pokušajima da zadržimo svež, mladalački izgled kože je u činjenici da sve stvari koje smo do sada pokušavali ili:
1. deluju samo površinski ili
2. su preskupe, a rezultati su gotovo zanemarljivi ili kratkoročni.

Čini ti se da je jedina opcija da se podvrgneš estetskoj hirurgiji, ali znamo da ni to nije idealno rešenje. Ključni problem sa tretmanima koje poznajemo je upravo u tome da svi oni (osim plastične hirurgije) deluju samo na površinu kože i najviše tretiraju nju. A naša koža je daleko složenija od toga, pa i njena nega mora biti drugačija

Emmi-skin deluje dubinski i podstiče našu kožu na to da ponovo funkcioniše kao nekada!

Emmi-skin emituje ultrazvučne talase dubinski, sve do sloja koji se zove dermis, a koji je zadužen za očuvanje elastičnosti naše kože. To je deo kože koji proizvodi kolagen koji čini tvoju kožu svežom i mladolikom.

Kada ultrazvuk dođe do tog sloja, on deluje na tkivo i na taj način da se sinteza kolagena stimuliše i ponovo aktivira da stvara još kolagena. Sve drugo su samo površinski pokušaji koji daju slabe ili nikakve rezultate.

Emmi-skin podmlađuje tvoju kožu, uklanja sve nečistoće i bakterije, poboljšava prokrvljenost kože i usporava njeno starenje.

Redovno korišćenje Emmi-skin aparata rešava ključne probleme sa kojima se tvoja koža suočava.

Gubitak kolagena

Ultrazvuk prodire do dermisa, vrši mikromasažu i stimuliše oporavak kože. Unutrašnji sloj tvoje kože počinje ponovo da sintetiše kolagen. Njen svež, zategnut izgled se ponovo vraća.

Smanjuje bore i sprečava nastanak novih

Već nakon dve do tri nedelje jasno se vide prvi rezultati, postojeće bore su vidno umanjene, a nastanak novih je značajno usporen.

Akne i bubuljice

Ultrazvuk deluje dubinski, prodire ispod površinskih slojeva kože, a akne i bubuljice uništava u samom korenu – u samom začetku njihovog nastanka.

Umorna koža koja gubi vitalnost

Emmi-skin na tvoju kožu deluje kao prijatna, osvežavajuća mikromasaža. Talasi nežno masiraju i zagrevaju tvoju kožu i poboljšavaju njenu cirkulaciju. Posle ovog tretmana koža izgleda sjajnije, odmornije i mlađe.

Usporen metabolizam kože

Emmi-skin podstiče prirodnu regeneraciju i obnavljanje kože jer ultrazvuk deluje na ćelijskom nivou, olakšava njihovu regeneraciju i obnavljanje, stimuliše proizvodnju elastina i vlakana.

Pigmentne mrlje i neujednačenosti na koži

Ultrazvuk pospešuje oporavak kože i poboljšanje vidite već nakon kratkog vremena. Ujednačen ten, smanjenje mrlja i fleka, sjajnija i lepša koža.

Opuštena koža i vrećice ispod očiju

Emmi-skin stimuliše kožu i limfni sistem, pa ona postaje snažnija i zategnutija. Pomoću Emmi-skin hijaluronske kreme već nakon nekoliko nedelja vidiš promenu – koža više nije opuštena, vrećice ispod očiju su značajno smanjene.

Brzo starenje kože

Emmi-skin povećava nivo hidriranosti kože, podstiče njeno prirodno obnavljanje i negu. Lojne i znojne žlezde nesmetano funkcionišu i obezbeđuju prirodnu zaštitu kože. Tako je proces starenja značajno usporen, a tvoj svež mladalački izgled se zadržava duže.

Neadekvatno čišćenje kože

Istinski čista koža znači stvarno pročišćene pore i dubinsko eliminisanje bakterija. Ovaj problem je lako i jednostavno rešen, zahvaljujući antibakterijskom dejstvu ultrazvuka. Najpre, on eliminiše 100% bakterija koje se nalaze na tvojoj koži…

Površinsko i dubinsko čišćenje

Problem sa čišćenjem kože je taj što nam je uglavnom dostupno samo površinsko čišćenje. Ono što tuferima, gelovima, micelarnim vodama, tonicima i sapunima možemo postići je površinskog tipa i samo se na taj deo kože odnosi…

Slab učinak različitih krema
za negu lica

Ako redovno posećuješ kozmetičara, sigurno si primetila da se prstima nežno utapkava krema u tvoju kožu. Ovo kozmetičar radi da bi usmerio …

Narušena pH vrednost kože

Emmi-skin održava optimalnu pH vrednost kože tako što utiče na normalno funkcionisanje enzima, vitamina A, kao i na nivo masnoće u koži.

Zatvorene pore

Nepoželjne bakterije i izumrle ćelije, sve štetne uticaje kojima je tvoja koža izložena možeš ukloniti jednim prijatnim tretmanom. Emmi-skin čisti…

-Ubrzava oporavak posle
povreda ili infekcija

-Poboljšava hidrataciju kože

-Čini kožu elastičnijom i
glatkijom i do 10% više

-Može se koristiti na čitavom telu

-Uklanja fleke i slične neujednačenosti na tvojoj koži.

ZA KOGA JE EMMI-skin? – ZA TEBE:

AKO Znaš da svež i negovan izgled pokazuje da voliš sebe i brineš o sebi

Kada brineš o sebi i svom izgledu, zadovoljna si sobom, sijaš i to jednostavno svi vide.

AKO Osećaš nesigurnost kada se pogledaš u ogledalo, izbegavaš da se nasmešiš, jer znaš da se tako bore samo još lakše i više vide

Žene vole da budu lepe i šta god govorili, bore i opuštena koža nas čine nesigurnim. Svaki osmeh koji dodatno ističe bore oko očiju ili usana nas ipak uznemirava, koliko god se trudili da to prihvatimo. Postoji način da dođeš do izgleda koji želiš

Potrebno ti je nešto što daje stvarne rezultate, a ne preskupe kreme koje ostaju na površini kože i od kojih nema nikakve koristi

Jedan od ključnih razloga što tvoja dosadašnja nega kože nije dala prave rezultate je upravo taj što kreme ostaju na površini kože i samo mali deo njih koža stvarno apsorbuje. Emmi-skin ultrazvučnim talasima usmerava kremu ispod površine kože i obezbeđuje stvarnu efikasnost. Za potpuni rezultat, preporučujemo da koristite Emmi-skin kreme.

Imate više od 35 godina, a na licu jasno vidite bore koje želite da ublažite i povratite mladalački izgled

Do 35. godine života proces starenja naše kože je započeo, ali posle 35. je on već u punom jeku i nezaustavljiv. Emmi-skin pomaže tvojoj koži da taj proces uspori i da se lakše nosi sa njim. U tim godinama više nije u pitanju preventiva već snažno delovanje protiv bora i puna podrška tvojoj koži.

Imaš kožu sklonu iritaciji

Emmi-skin je apsolutno blag i idealan za sve tipove kože. Ne samo da ne izaziva iritacije, već pospešuje umirenje već iziritirane kože.

Želiš da izbegneš stalne odlaske kod kozmetičara na skupe tretmane

Ako redovno posećuješ kozmetičare, onda znaš koliko samo jedan odlazak kod njih košta. A jesi li ikada napravila tačnu računicu koliko te to košta na godišnjem ili višegodišnjem nivou?Ako nisi, predlažemo ti da to uradiš. Možeš se vrlo neprijatno iznenaditi. Kozmetičari su dobar izbor i mogu ti pomoći ukoliko nemaš jednostavniju, jeftiniju i dostupniju alternativu. Uz Emmi-skin ta alternativa postoji. Ultrazvučni tretman ovim uređajem je pun, profesionalni tretman koji možeš raditi sama, mnogo puta, sa visokom stopom efikasnosti.

Želiš da pomogneš tvojoj koži da se oporavi i osveži zahvaljujući njenim prirodnim snagama

Znaš li zašto su rezultati koje postigneš sa Emmi-skinom trajni?
Zato što njihovo dejstvo nije samo površno i nije isključivo spoljašnje. Ovaj uređaj podstiče prirodna svojstva kože i praktično je „budi“ iz uspavanosti.
Mikromasažom Emmi-skin stimuliše sintezu kolagena, aktivira ćelije, ubrzava metabolizam i poboljšava prokrvljenost – to su sve svojstva i funkcije kože koje s godinama stare i slabe, a Emmi-skin ih redovnom upotrebom ponovo pospešuje i u celosti jača tvoju kožu.

tražiš tretman koji možeš uraditi sama, kod kuće, a da on stvarno daje rezultate

Verovatno je do sada tvoja regularna nega kože u kućnim uslovima podrazumevala kreme, maske, micelarne vode, tonike i gelove.
Ultrazvuk nam sada omogućava mnogo potpuniji tretman, u rangu profesionalnih, koje možeš raditi kod kuće, sama, bez gubljenja vremena ili dodatnih troškova

Tvoja koža se sporo regeneriše, povrede sporo zarastaju

Ako si primetila da ti obična ogrebotinica sporo zarasta, znači da je prirodna moć regeneracije tvoje kože usporena i da joj je potreban reset. Kod beba, dece i mladih to nije slučaj – ogrebotine brzo nestaju i koža se obnavlja, ali sa starijom kožom to već ide mnogo teže.
Ultrazvučni talasi koje emituje Emmi-skin deluju na tvoju kožu kao mikromasaža, čime pospešuju cirkulaciju krvi, bude unutrašnje slojeve kože i ubrzavaju njen metabolizam. Zato se ona brže oporavlja i osvežava.

Imaš više od 25 godina, koža ti je u dobrom stanju, a ti želiš da tako ostane što duže

Preventiva je ipak najvažnija. Iako o tome ne razmišljamo mnogo dok god izgledamo sveže i osećamo se sjajno, ako ne počnemo da vodimo računa na vreme, kasnije plaćamo cenu.I ona nije ni mala, a ni prijatna. Posle 25. godine, iako to ne vidimo, naša koža posustaje. Prirodna sinteza kolagena je sve slabija, spoljašnji uticaji, način života, sve to ubrzava pojavu bora i dok se okrenemo, one su tu. Da ne bila u toj situaciji, koristi Emmi-skin. To je puna preventiva koja čini da tvoj mladalački izgled traje dugo i da koža očuva svežinu i elastičnost i u kasnijim godinama.

AKO Ti je koža sklona pojavi bubuljica i akni i ti svakodnevno maštaš o tome da ih se otarasiš

Spreči pojavu akni i bubuljica i pre nego što one počnu da se formiraju.
Akne i bubuljice su najgora noćna mora svih mladih (a i starijih), a ultrazvučni talasi deluju dubinski, eliminišu bakterije, stvarno čiste kožu, prodiru u najdublje slojeve kože i tako ovaj problem sasecaju u korenu. Ukoliko se već boriš sa ovim problemima, naš je savet da kod kozmetičara odradiš profesionalno čišćenje lica, a da kasnije sa Emmi-skin aparatom redovno održavaš kožu čistom i sprečiš nastanak novih problema.

Tražiš neagresivan tretman za koji si sigurna da je potpuno bezbedan i efikasan

Ultrazvučni tretman je potpuno neagresivan i odgovara svakom tipu kože. U pitanju je meki ultrazvuk koji je visoke frekvencije, a male snage, a koji je namenjen za svakodnevnu, kućnu upotrebu.Bezbedan je i daje rezultate već posle par nedelja redovne primene (dovoljno je uraditi 2 tretmana nedeljno po 10-15 minuta).

kako emmi-skin zapravo radi?

Emmi-skin ultrazvučni uređaj ima ugrađen piezzo čip u samoj glavi uređaja (nastavku koji usmeravaš ka svojoj koži). U pitanju je patent koji važi do 2032. godine i ne postoji ni jedan drugi uređaj na svetu koji ti može pružiti vrhunsku negu kod kuće kao što ti to obezbeđuje Emmi-skin.

Ovaj čip emituje ultrazvučne talase direktno na tvoju kožu, a oni dopiru do 12 mm ispod površine, dubinski čiste i neguju kožu u njenim najdubljim slojevima. U pitanju su talasi koji imaju frekvenciju od 72 miliona oscilacija u minuti. Zamisli to kao ogroman broj finih, neagresivnih oscilacija koji koži obezbeđuju prijatnu mikro-masažu, stimulišu protok krvi, čiste pore i u isto vreme čine da se svi blagotvorni aktivni sastojci kreme apsorbuju u svim slojevima kože.

Usporava
starenje kože

Emmi-skin ultrazvučni uređaj koristi se u kombinaciji sa specijalnim ultrazvučnim kremama. Ove kreme sadrže prirodne i neškodljive sastojke (kao što su hijaluron i kolagen) čiji je jedini zadatak da na tvoju kožu deluje okrepljujuće i da sačuva njenu gipkost i mladalački izgled.

Bez pilinga, iritacije i alergija

Nežni ultrazvučni tretmani, uz prirodne, klinički i dermatološki testirane kreme ne iritiraju kožu, a nema potrebe ni za agresivnim pokretima.

Nastavke ultrazvučnog uređaja koje naslanjate na lice ne morate pomerati, ne morate trljati vašu kožu i biti grubi prema njoj – dovoljno je da ih nežno naslonite na lice, a ultrazvučni talasi i revitalizujuće kreme vašoj koži pružaju tretman koji joj je potreban.

Zašto je
anti-age efekat
zagarantovan?

Iz dva razloga.
Prvo – ultrazvuk na tvoju kožu deluje antibakterijski.
Drugo – ultrazvuk pospešuje prodiranje hijalurona i kolagena ispod površine kože, što omogućava potpuno apsorbovanje ovih blagotvornih sastojaka. Ovakav tretman za tvoju kožu predstavlja osveženje, redovnu dozu podmlađivanja i nege koja će se stvarno i videti.

kako se koristi emmi-skin?

Bez dugotrajnih tretmana kod kozmetičara ili polovične nege kod kuće.

ubedljivo najefikasnija nega

Krema, maska i piling
za lice kod kuće ili kod kozmetičara

Električni uređaji
za čišćenje lica

emmi-skin tretman
za negu kože

Aktivni sastojci koji prijaju koži se, u velikom broju slučajeva, ne apsorbuju i ostaju na površini kože

Ne utiču na apsorbovanje blagotvornih sastojaka

Ultrazvučni talasi omogućavaju apsorbovanje aktivnih sastojaka krema ispod površine kože, sve do dermisa koji je ključan za svežinu i vitalnost naše kože

Ne omogućavaju dubinsko čišćenje lica – dobijate samo uklanjanje bakterija i nečistoća sa površinskih slojeva kože

Ne obezbeđuje antibakterijsko dejstvo i ispod površine kože

Ultrazvučni talasi prodiru i ispod površinskog sloja kože, postižući potpuni antibakterijski efekat

Čišćenje lica zahteva mehaničko trljanje i predstavlja neprijatni stres za kožu

Zasnovano na električnim oscilacijama, rezultira masažom lica, vrata i dekoltea, ali i dalje podrazumeva samo i isključivo mehanički pritisak na vašu kožu

Emituje ultrazvučne talase koji omogućavaju ne samo prijatnu masažu, već i antibakterijski efekat, uz terapijsko delovanje na povređenu ili oštećenu kožu

Pokreti rukom

U proseku – oko 30.000 električnih oscilacija u minuti

72 miliona ultrazvučnih oscilacija u minuti

Ne utiče na cirkulaciju

U zavisnosti od broja oscilacija, može pospešiti cirkulaciju

Zbog izuzetno visokog broja oscilacija, pospešuje cirkulaciju i ubrzava regeneraciju kože

Moguće iritacije i alergije

Moguće iritacije

Bez iritiacija ili alergija

iskustva naših kupaca

šta nas obično pitate o emmi-skinu?

Da li je Emmi-skin ultrazvuk bezbedan za kožu?

Apsolutno. Emmi-skin aparat je razvijao tim nemačkih inženjera i naučnika i detaljno testirao pre nego što je aparat pušten u prodaju. Emmi-skin emituje ultrazvučne talase 12mm u dubinu tkiva, ima terapijski efekat, a poguban je samo za patogene bakterije. 

Sve kreme su klinički i dermatološki ispitane i potpuno bezbednog sastava. 

U pitanju je tzv meki ultrazvuk koji ima snagu samo 0,2 W.

Kako ultrazvuk utiče na kožu?

Kada Emmi-skin ultrazvukom tretirate kožu, stvara se vibracija ili trenje, koje generiše toplotu. Pospešuje se cirkulacija krvi i opuštaju mišići i tkiva. Bubuljice, bore i ožiljci vremenom nestaju. 

Ono po čemu je Emmi-skin jedinstven je dubinsko utiskivanje kreme i dubinska masaža najdubljih slojeva kože koja podstiče metabolizam i prirodnu proizvodnju kolagena, elastina i vlakana vezivnog tkiva.

Kada se vide rezultati?

Već nakon prvog tretmana ćete primetiti da vam je koža znatno svežija i glatka na dodir. Prave rezultate ćete videti već nakon mesec dana – smanjene bore, zategnuta i čista koža koja deluje odmorno.

Koliko često treba da se koristi Emmi-skin?

Emmi-skin tretman je dovoljno da radite 2-3 x nedeljno.

Koliko traje tretman?

Sasvim je dovoljno 10-tak minuta za tretman kože celog lica, vrata i dekoltea.

Da li postoji vremensko ograničenje korišćenja aparata u toku tretmana?

Emmi-skin aparat u toku tretmana emituje zvučni signal na svakih 6 sekundi (1 ciklus), čime vas obaveštava da možete da promenite oblast kože koju tretirate ultrazvukom. Kod problematičnih delova kože (gde su vam bore izražene ili gde imate akne ili bubuljice), možete sačekati 2-3 ciklusa obaveštenja (12-18 sekundi), pre nego što nastavite na sledeću oblast kože koju želite da negujete.

Koliko često da menjam nastavak?

Ultrazvučni nastavak je potrebno promeniti otprilike na svakih 6 meseci.

Koju kremu da koristim?

U setu dobijate Emmi-skin kremu sa hijaluronom i to vam je sasvim dovoljno za početak, jer ćete pomoću aparata podstaći i prirodnu proizvodnju kolagena (tako sa Emmi-skinom u startu dobijate i kolagen i hijaluron koji je vašoj koži i te kako potreban). 

Ukoliko imate preko 50 godina i na vašoj koži se pojavljuju dublje bore, savetujemo vam da koristite i Emmi-skin S kremu sa silicijumom.

Osim tretmana lica, za šta još može da se koristi Emmi-skin?

U setu dobijate i Thermo Effect penu za zagrevanje tkiva. U kombinaciji sa Emmi-skin aparatom ovaj sprej će vam pomoći za bolne mišiće i zglobove, kao za i sportske povrede i ukočenost. 

Takođe, Emmi-skin aparat možete koristiti i za brže zarastanje rana, jer poboljšava mikrocirkulaciju i podstiče prirodan proces regeneracije oštećenog tkiva.

Ko proizvodi Emmi-skin?

Sve  Emmi proizvode proizvodi kompanija Emmi-ultrasonic Gmbh iz Nemačke, koja je deo EMAG AG grupacije. U pitanju je kompanija koja se specijalizovala za razvoj ultrazvučnih tenologija za svakodnevnu upotrebu i na tome tim inženjera i naučnika radi od kraja XX veka. 2008 godine je izašao prvi model Emmi-dent četkice, a u Srbiji je prisutna od 2015.

Šta ako se nešto desi sa uređajem? Da li postoji garancija?

Na Emmi-ultrasonic aparat i punjač dobijate 2 godine garancije. Svaki aparat pre nego što dođe kod vas prolazi trostruku kontrolu ispravnosti. Ukoliko se ipak desi nešto sa uređajem, mi vam u roku od 7 dana rešavamo problem. Dobijate potpuno novi aparat ili ukoliko je u pitanju neka banalnost, repariramo je o našem trošku. Uz svaki set dobijate uputstvo za pravilno održavanje baterije kako bi vam što duže trajala. 

Čak u slučaju da ste negde zagubili garantni list koji dobijate prilikom kupovine, mi vaše podatke o kupovini imamo u našoj bazi podataka.

Gde mogu da kupujem paste, kreme i nastavke?Da li vi to uvek imate na stanju?

Emmi-ultrasonic dodatke možete poručiti preko našeg sajta, pozivom ili slanjem SMS ili Viber poruke na naš telefon 0612541415. Uvek ih imamo na stanju. Do sada se desilo jednom da nam je uvoz kasnio zbog situacije sa Covidom, pa smo ostali bez nastavaka na 3 dana.

Da li isporučujete u druge države?

Poručeni aparat možemo poslati u Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu i R. Srpsku. Još uvek nemamo mogućnost da šaljemo u Makedoniju zbog nepredviđenih troškova carine i transporta, kao i nemogućnosti naplate otkupa paketa. Ako imate nekog prijatelja ili rođaka u Srbiji možemo poslati paket na naznačenu adresu, a vi možete kasnije da se organizujete oko isporuke.

Koliki su troškovi dostave?

Dostava je BESPLATNA za sve iznose porudžbina iznad 5000 din.

Koji je rok dostave paketa?

Za 2-3 radna dana poručeni paket stiže na vašu adresu.

Koji su načini plaćanja?

Ukoliko poručujete preko sajta i želite da vam dostavimo paket na adresu, plaćanje je isključivo pouzećem. Ako imate mogućnost da dođete u naš maloprodajni objekat u Zemunu, možete platiti karticom. Omogućili smo vam plaćanje na rate čekovima ili kreditnom karticom, ali u tom slučaju je potrebno da dođete u našu radnju lično.

naruči svoj emmi-skin uređaj

2 godine
garancije

besplatna
dostava

10% popusta
na online kupovinu

Ali ovaj uređaj je prilično skup…

Da, znamo da nije jednostavno izdvojiti odjednom nešto veći iznos za ultrazvučni uređaj za negu kože.

Za Emmi-skin Intense ultrazvučni set treba izdvojiti nešto preko 22.000 dinara. U našim uslovima je stalno potrebno ekonomisati i voditi računa o finansijama. Međutim, ako izračunaš koliko na mesečnom i godišnjem nivou trošiš na kreme ili povremene odlaske kod kozmetičara i uporediš to sa jednokratnim plaćanjem uređaja, videćeš da za samo pet prosečnih tretmana možeš kupiti ceo Emmi-skin set.

Pritom:
• Kreme, maske i uobičajena nega ne daju uopšte ili daju vrlo slabe rezultate
• Emmi-skin uređaj stvarno radi ono zbog čega si ga kupila, a uz pravilno korišćenje i redovnu upotrebu traje bez smetnji od 7 do 10 godina.

Sama kupovina nastavaka nije velika investicija, kao što ni investiranje u kreme ne menja tvoje uobičajene troškove. Dakle, ako razmišljaš kratkoročno – da, ovo je visoka investicija. Ako razmišljaš dugoročno – kupovina Emmi-skin seta predstavlja uštedu za čitav tvoj budžet.

Razmisli. Ako želiš:
• kožu bez crvenila i iritacija;
• kožu kojoj pružaš adekvatnu negu;
• što manje bora na licu;
• što manje mitisera, bubuljica i nepravilnosti;
• kožu koja ne izgleda umorno i ispijeno;
• lice koje ne moraš stalno prikrivati naslagama šminke;
• kožu kojoj godine ništa ne mogu…

Poruči svoj Emmi-skin odmah
i uštedi 10% na online kupovini!

Back To Top