Skip to content

Kako se rešiti obojenosti zuba i vratiti njihovu prirodnu belinu?

 

Blistav osmeh je nešto sa čime bi svako želeo da se pohvali. On nam daje samopouzdanje, pokazuje da vodimo računa o sebi i ostavlja pozitivan utisak pri kontaktu sa ljudima. Međutim, retko ko ga ima.

Ako ste protiv agresivnog izbeljivanja i želite da imate prirodno bele zube, saznajte kako da to postignete već za nekoliko dana i to kod svoje kuće.

Emmi-dent - nema boljeg rešenja za uklanjanje mrlja sa zuba i obojenosti zuba

Zašto su nam zubi obojeni?

Na površini zuba nalazi se gleđ koja je providna, a ispod nje je dentin, supstanca koja je prirodno žućkasta. Dentin lako upija pigmente u zavisnosti od naše ishrane i loših navika, pa tokom vremena može lako da promeni boju (boja dentina je zapravo ta koja određuje boju naših zuba).

Prebojenost zuba je prvenstveno uslovljena genetikom, lošim navikama (higijena usta i zuba, pušenje, određeni lekovi, konzumiranje pića ili hrane koja utiču na obojenost zuba) i naravno godinama.

Naša zubna gleđ poseduje u sebi mikropukotine u koje se zavlače materije iz hrane, pića i nikotina i tako stvaraju obojenost. Te sitne pukotine se osim zbog kiseline iz određenih namirnica (npr. energetski napici) stvaraju i zbog abrazivnih sredstava koje se nalaze u standardnim pastama za zube. Ako tome dodamo još i trljanje agresivnim četkicama za zube naša gleđ je izložena svakodnevnom oštećenju. Tako se stvara efekat šmirglanja.

Zubna gleđ - uvećano

Koje namirnice i navike utiču na obojenost zuba?

Spoljašnji faktori koji utiču na obojenost vaših zuba su:

 • Crni i drugi tamni čajevi
 • Gazirana pića
 • Bobičasto voće kao što su borovnice, kupine, višnje i drugo voće ove vrste
 • Crno vino
 • Crna kafa
 • Slatkiši koji boje
 • Jako prebojeni sosevi, poput soja ili paradajz sosa
 • Energetski napici
 • Nikotin

Neke namirnice koje su nezdrave za nas i koje nam boje zube je definitivno najbolje izbegavati. Međutim, neke vrste voća kao što su kupine, nar ili ribizle (koje takođe boje zube) ne treba izbegavati zbog dva razloga:

 • jaki su antioksidansi i odličan izvor vitamina
 • ta prebojenost se lako uklanja četkicom i pastom.

 

Pravilnim čišćenjem zuba, redovnim uklanjanjem kamenca kod stomatologa, i ostalom potrebnom brigom o zubima, sebi već otvaramo put ka blistavijem, zdravijem i svežijem osmehu.

Generalno je savet svih stomatologa da se izbegava konzumiranje određene hrane i pića ako želimo da imamo prirodno bele zube, međutim, lakše je reći nego učiniti.

Zato je na našem tržištu prisutno do sada najefikasnije i najbezbednije rešenje koje možete primenjivati svakodnevno kod vaše kuće.

Jedinstvena četkica sa ultrazvukom u glavi

Emmi-dent - jedinstvena ultrazvučna četkica sa ultrazvukom u glavi četkice

Emmi-dent četkica za zube

„Pametna“ četkica sa ultrazvučnim čipom u glavi četkice

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube – najbolji prijatelj vašeg blistavog osmeha

Da li želite prirodno bele zube bez tretiranja agresivnim hemikalijama? Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube je revolucionarni aparat koji radi u vašu korist.

 

Efikasno rešenje kod kuće

Da biste zaboravili na obojenost i imali blistavo bele zube, sada možete da rešite ovaj problem brzo, jednostavno i sami kod svoje kuće.

Nema trljanja

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube osim što uništava sve bakterije, čisti i mikroprocepe gleđi od naslaga hrane i pića – i to bez pokreta trljanja.

Moćni ultrazvuk

Sigurno vam zvuči neverovatno da ne morate da trljate vaše zube kako bi bili prirodno beli i glatki, jer ste navikli tako da radite ceo život, ali je u pitanju moćna ultrazvučna tehnologija koja se već uveliko koristi za namene čišćenja, između ostalog i u stomatologiji (profesionalni ultrazvučni aparat za čišćenje kamenca i ultrazvučne kadice za čišćenje).

Jedinstvena četkica za zube

Ultrazvuk se nalazi u glavi ove jedinstvene četkice i u kombinaciji sa specijalnom ultrazvučnom pastom za zube koja u sebi sadrži nano-mehuriće uništava bakterije i skida naslage i mrlje od obojenosti.

Super nano-mehurići

Delovanjem ultrazvuka nano-mehurići iz paste (ima ih 3,5 miliona na mm³) implodiraju* i uništavaju opnu svih bakterija (pa tako i skidaju naslage) koje se nalaze u najmanjim mikro procepima gleđi, u interdentalnim prostorima, u zubnim džepovima,…

Mehurići standardnih pasta za zube su preveliki da bi se zavukli u ta nepristupačna mesta, pa zbog toga ne mogu efikasno sve očistiti.

Pogledajte video i otkrijte još detalja o načinu rada i neverovatnim rezultatima Emmi-dent ultrazvučne četkice za zube. Nemački inženjer koji je usavršio ovaj jedinstveni proizvod odgovara na najčešće postavljana pitanja.

Zašto da koristite Emmi-dent ultrazvučnu tehnologiju kako bi imali prirodno bele zube?

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube vraća prirodnu belinu vašim zubima na sledeće načine:

Uništava bakterije, a samim tim skida sve naslage

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube u potpunosti ubija bakterije, skidajući naslage i mrlje od obojenosti.

Vraća prirodnu belinu vašim zubima bez izbeljivanja za samo nekoliko dana

Redovnim korišćenjem Emmi-denta dva puta dnevno oslobođate se mrlja izazvanih spoljašnjim faktorima za samo nekoliko dana.

Čisti mikropukotine u gleđi

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube čisti na nepristupačnim mestima, gde nijedna standardna četkica ne može dopreti. Nano-mehurići iz ultrazvučne paste za zube su više od 1000 puta manji od najvećih mehurića standardne paste za zube.

Podstiče samoobnovu gleđi

Gleđ može da se obnavlja, međutim to se ne dešava zbog svakodnevnog korišćenja agresivnih abrazivnih sredstava iz standardnih pasta za zube i trljanja grubim četkicama. Ultrazvuk mikromasažom vrši mikrocirkulaciju koja podstiče proces obnavljanja gleđi.

Nema pokreta trljanja

Dovoljno je da držite četkicu mirno 10 sekundi na jednom mestu i ultrazvuk će očistiti sve nečistoće.

Antibakterijsko i terapeutsko dejstvo

96 miliona ultrazvučnih oscilacija u minuti zajedno sa nano-mehurićima iz paste deluju antibakterijski i terapeutski na vaše zube i desni. 

Svež dah, prirodno beli zubi i veće samopouzdanje

Neprijatan zadah nestaje zajedno sa bakterijama i naslagama, a samim tim i obojenost koje ste jedva čekali da se otarasite. Ponovo možete nesmetano da uživate u vašem osmehu i u slobodnoj i samouverenoj komunikaciji.

Brzo i lako čišćenje

Svakodnevno jednostavno rutinsko pranje zuba bez pokreta trljanja samo dva puta dnevno štedi vaše vreme i čuva zdravlje. Vaši zubi imaju zaštitu i do 12h od taloženja bakterija i materija koje stvaraju obojenost.

Savršeno rešenje za sve članove vaše porodice

Emmi-dent mogu koristiti svi članovi vaše porodice ukoliko svako ima svoj ultrazvučni nastavak (četkicu). Potreban vam je samo jedan aparat (drška), a možete da birate ultrazvučne nastavke koji odgovaraju potrebama vaše porodice.

100% bezbedno i najpouzdanije rešenje do sada

96 miliona oscilacija u minuti, male snage (0,2W) pripada kategoriji “mekog ultrazvuka”. Potpuno je bezbedan za svakodnevnu upotrebu i nema nikakvog rizika po vaše zdravlje. Ne postoji ograničenje u njegovom vremenskom korišćenju tokom dana.

Ušteda vašeg vremena i novca

Više nemate potrebe za kupovinom sredstava i neefikasnih pasta za izbeljivanje, pa ni za skupim dentalnim tretmanima.

Osećaj profesionalnog čišćenja

Nakon korišćenja Emmi-dent ultrazvučne četkice imate osećaj kao da ste bili na profesionalnom tretmanu čišćenja kod vašeg stomatologa. Vaši zubi su postali glatki na dodir jezika, prirodno su blistavi i čisti.

Saznajte kolike su RDA vrednosti (abrazivne vrednosti) u poznatim pastama za zube.

Emmident ultrazvučna četkica za zube Platinum

Kako do blistavog osmeha uz Emmi-dent?

Prirodno beli zubi vam daju samopouzdanje i merilo su besprekorne lične higijene i brige o sebi. Zato, učinite sve što je u vašoj moći da vas pamte po lepom osmehu.

Posetite našu online prodavnicu i odaberite set koji najviše odgovara vašim potrebama (osnovni ili porodični set).

Emmi-dent četkica za zube

Naručite Emmi-dent ultrazvučnu četkicu već sada i plenite vašim blistavim osmehom

 

Back To Top