Skip to content

EMMI-DENT

Da li Emmi-dent stvarno tako radi kao što kažu ili je to neka fora?

Verujemo da imate osećaj da je sve veći i veći broj proizvoda koji se prodaju na našem tržištu samo marketinški trik. Prikazuju se proizvodi sa sjajnim karakteristikama koje oni zapravo i nemaju ili imaju u jako maloj meri, a sve sa krajnjim ciljem da nam uzmu pare.

Emmi-dent je nemački patent i nemački proizvod koji je testiran u njihovim institutima za dentalnu higijenu. Generalno, Nemci imaju izuzetno rigorozne testove kvaliteta i efikasnosti, to im je jako važno i po tome su čuveni u svetu. Posebnu pažnju obraćaju na zdravstveni segment i prevenciju.

Emmi-dent se prodaje u svetu već više od 10 godina, a njegovi rezultati se praktično dokazuju svakim danom kroz sve veći broj korisnika. Neke od izjava naših korisnika možete videti ovde.

Svakodnevno dolaze do nas informacije o pozitivnim iskustvima korišćenja četkice – kako im je pomogla da se oslobode početnih stadijuma paradentoze, gingivitisa, kako imaju bolji osećaj čistoće u ustima i kako im je odlična higijena fiksne proteze. Takođe, sve su češće preporuke stomatologa koji su videli odlične rezultate četkice kod svojih pacijenata.

Kako to da nema trljanja? Kako mi emmi-dent može očistiti zube?

Navikli smo da trljamo zube stotinama godina u nazad. Ali da je to toliko efikasan način održavanja higijene, ne bi postojala nikakva dentalna oboljenja. Poznatim sredstvima kojima čistimo zube, uspemo da očistimo samo do 65% njihove površine, međutim, prostor koji vlakna četkice ne mogu dohvatiti i delovi koje ne vidimo ostaju meta patogenim bakterijama. Mikroprocepi u gleđi, proredi između zuba, zubni džepovi, kao i oblast ispod nivoa desni do sada se nisu mogli 100% efikasno očistiti od bakterija. Emmi-dent pomoću dejstva ultrazvuka uništava bakterije i sve nečistoće i naslage čak i na nepristupačnim mestima. Nema potrebe za trljanjem, već ultrazvuk u kombinaciji sa pastom uklanja sve bakterije i nečistoće. Isperete usta vodom i to je to. Pređete jezikom preko zuba i imate besprekoran osećaj čistoće kao da ste bili kod svog stomatologa na profesionalnom tretmanu čišćenja zuba.

Generalno je problem kod klasičnih četkica to što vam je potrebna dobra tehnika da biste što bolje očistili zube. To kod ultrazvučne četkice nije slučaj. Dovoljno je samo da prislonite nežno četkicu na zube na 6 sekundi i ultrazvuk će odraditi perfektno posao umesto vas.

Da li treba da koristim još neke četkice osim Emmi-denta?

Redovna upotreba Emmi-dent četkice može da vam zameni pranje zuba sa bilo kojim drugim četkicama. Uostalom, kada budete čistili zube sa njom i sami ćete uvideti da vam nijedna druga četkica (ili aparat) nikada nije mogla dati takav osećaj čistoće.

Emmi-dent je karakterističan po tome što vam obezbeđuje tzv mikro-čišćenje. U pitanju je čišćenje zuba na bakterijskom nivou (kao i čišćenje naslaga plaka) i na nepristupačnim mestima u usnoj duplji koje vam nijedna druga četkica ne može ponuditi.

Može da vam se desi da vam prilikom čišćenja ostane zaglavljeno između zuba neko veće parče hrane. Onda je potrebno tvrdim vlaknima Emmi-dent četkice da mehanički samo protrljate to mesto, tj pokušate vlaknima (kao što bi to radili sa običnom četkicom) da uklonite te ostatke. Druga opcija je da koristite konac za zube. Osim toga, nijedno drugo sredstvo vam neće biti potrebno.

Da li postoji neki sličan ili možda bolji proizvod na tržištu?

Emmi-dent je jedinstven po tome što ima ugrađen piezzo mikro čip u glavi nastavka četkice. Na taj način se ultrazvuk direktno prenosi preko vlakana na vaše desni i nema gubitaka ultrazvučne energije. S obzirom da je proizvođač patentirao ovaj pronalazak do 2032. godine, ne postoji mogućnost da niko u svetu kopira ovaj proizvod. Postoje neke ultrazvučne četkice koje imaju ultrazvučni čip u dršci, ali njihovo dejstvo nije ni približno efikasno kao što je dejstvo Emmi-denta zbog velikih gubitaka u prenosu ultrazvučne energije.

Video/-la sam na Instagramu reklamu za ultrazvučni aparat sa oštrim vrhom koji skida plak i kamenac sa zuba i daleko je jeftiniji od vašeg.

Prvo moramo da napomeno da je u pitanju prevara. Mi smo testirali taj aparat i on ima isključivo mehaničke oscilacije. Nije u pitanju nikakav ultrazvučni aparat, već jeftino kinesko smeće koje nema nikakvu funkciju, osim da se iznervirate što ste bacili pare.

Kako to da mi moj stomatolog nije rekao za Emmi-dent?

Mnogi stomatolozi nisu čuli za Emmi-dent. Jednostavno ne prate najnovije tehnike prevencije. Bave se konzervativom, protetikom, implantologijom,… Okrenuti su svom poslu isključivo i to im nije toliko u svesti. 

Nove tehnologije koje zahtevaju promenu naših navika mnogo teže i sporije dolaze do šire populacije. Takvom proizvodu treba više vremena da se prihvati. 

Uglavnom je naše iskustvo da nas stomatolozi preporučuju tek kad vide efekte četkice kod svojih pacijenata. Uglavnom tek tada čuju za nju, jer je u pitanju nova tehnologija. 

U Nemačkoj neki implantolozi poklanjaju Emmi-dent svojim pacijentima, jer im je to garancija da im se oni neće vratiti sa komplikacijama koje zahtevaju dodatne hirurške intervencije. Naravno, njima se to isplati, jer su tamo daleko skuplje cene implanata i uopšte stomatoloških usluga.

Da li Emmi-dent poseduje neke sertifikate i dokaze o efikasnosti?

Apsolutno. Istraživanja su rađena u evropskom institutu za oralnu medicinu Ormed 2011, 2012, 2013 i 2018. godine u oblasti kontrole plaka, bakterija i uticaja Emmi-denta na gingivitis i paradontopatiju. 2017. godine je Emmi-dent dobio EURECERT sertifikat kojim se dokazuje njegova efikasnost u održavanju dentalne higijene kod osoba sa posebnim potrebama.

Da li ultrazvuk iz Emmi-dent četkice oštećuje plombe?

Apsolutno ne. U pitanju je tzv. meki ultrazvuk koji je namenjen svakodnevnoj upotrebi. Poguban je samo za bakterije i naslage, a potpuno bezbedan za vaše plombe.

Koja je razlika između Emmi-dent Metallic i Platinum ultrazvučnog uređaja?

Emmi-dent Metallic i Emmi-dent Platinum na potpuno isti način čiste vaše zube i desni. Ultrazvuk je u oba modela potpuno iste snage i frekvencije (96 miliona oscilacija u minuti), tako da ne postoji razlika u efektima čišćenja.

Jedino postoji 3 ključne razlike u komfornosti u korist Emmi-dent Platinum modela:

  1. Trobojni LED indikator baterije – LED lampica koja redovno obaveštava o nivou baterije čini korišćenje ultrazvučne četkice jednostavnim, pouzdanim i laganim.
  2. Razlika u vrsti i trajanju baterije – Metallic poseduje Ni-Mh, dok Platinum model poseduje litijumsku bateriju koja Vam traje okvirno 10-15 dana ukoliko je koristite 2 x dnevno po 3 minuta.
  3. Različiti ultrazvučni nastavci – Platinum i Metallic uređaji koriste različite ultrazvučne nastavke (u obliku četkica za zube).

Metallic Hybrid 2.0 je unapređeni model prvobitnog Metallic aparata i u prodaji je od oktobra 2019. On poseduje sledeće dve karakteristike koje ima i Platinum aparat, a nije imao stari model Metallic-a:

  1. Kontrola dužine pranja zuba – Zvučni signal Vas nakon 6 sekundi redovno obaveštava kada je vreme da promenite oblast zuba ili desni koju tretirate ultrazvukom.
  2. Kontrola potrošnje baterije – Platinum četkica se nakon 6 minuta rada automatski isključuje. Na taj način se podržava štednja baterije.

 U svakom slučaju, za koji god se model odlučite, sigurno činite najbolji izbor za Vaše dentalno zdravlje!

Koji set da kupim?

U ponudi imamo dve vrste aparata – Platinum i Metallic. Ne razlikuju se u efikasnosti, već isključivo u komfornosti prilikom korišćenja. Razlika je u tome što Platinum ima indikator (pokazatelj utrošenosti) baterije, a Metallic aparat nema. Takođe, Platinum ima četvoropinski konektor, dok Metallic ima dvopinski konektor. To znači da Platinum ima kvalitetniju vezu nastavka četkice sa aparatom. Međutim, u praksi vama ova razlika neće puno značiti, tj nećete je primetiti, jer je naše iskustvo pokazalo da se i posle 5-6 godina korišćenja Metallic aparata nisu pojavili nikakvi problemi sa konektorima.

Svaki aparat može da koristi više osoba u domaćinstvu uz svako svoj ultrazvučni nastavak. Zbog toga smo i oformili razne setove sa više ili manje pasti i ultrazvučnih nastavaka. U našem shop-u možete detaljno pročitati opis svakog seta. 

Trenutno važi akcija na 10%-16% popusta prilikom online kupovine.

Koju pastu da odaberem? Koja je pasta najbolja za desni?

Svaka Emmi-dent pasta ima potpuno istu efikasnost. Razlika je samo u ukusu i mi vam savetujemo da probate sve vrste, pa ćete se vremenom odlučiti za onu koja vama najviše prija. 

Imamo u ponudi i paste sa i bez fluorida.

Koliko traje jedna pasta?

Viđali ste na reklamama kako lepe tete istisnu pastu duž cele glave četkice za jedno pranje. To kod Emmi-denta nije slučaj. Potrebno je za svako pranje utrošiti količinu paste veličine zrna graška. Nema potrebe za više, jer se nano i mikro mehurići zbog dejstva ultrazvuka stalno stvaraju i ne pene kao kod klasičnih pasti. Ukoliko je sami koristite, jedna pasta vam može trajati u proseku 1,5 – 2 meseca.

Da li postoji starosno ograničenje korišćenja za decu?

Ne. Deca mogu koristiti Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube već od prvog zubića. Čak ga je i preporučljivo koristiti za mlečne zube, jer time obezbeđujete dobru podlogu i za zdrave stalne zube.

Koliko često je potrebno menjati ultrazvučni nastavak (četkicu) za zube?

Ultrazvučni nastavak (četkicu) za zube je potrebno menjati na svaka 3 meseca, jer vlakna vremenom oslabe od dejstva ultrazvučnih oscilacija. Samim tim, delovanje ultrazvuka na vaše zube i desni ne može biti toliko efikasno.

Da li je Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube potpuno bezbedna za moje zdravlje?

Emmi-dent u glavi četkice poseduje Piezzo mikročip koji emituje tzv „meki“ ultrazvuk (visoka frekvencija, a niska snaga). Budite potpuno sigurni da su vaši zubi i desni maksimalno zaštićeni. Istraživanja pokazuju da je ultrazvuk do 50 W bezbedan za zdravlje, a Emmi-dent emituje samo 0,2 W.

Da li postoji vremensko ograničenje korišćenja četkice tokom jednog pranja?

Ne, ne postoji. Preporučujemo 10 sekundi po jednom mestu (glava tj vlakna četkice obuhvataju 2-3 zuba), jer je to sasvim dovoljno da ultrazvuk efikasno deluje. Međutim, možete ga slobodno držati duže na obolelim mestima kako bi davao besprekorne efekte.

Da li mogu da koristim standardne paste za zube sa Emmi-dent ultrazvučnom četkicom?

Ne, jer tada Emmi-dent ne daje željene efekte. Specijalna ultrazvučna pasta za zube sa nano-mehurićima namenjena je isključivo korišćenju sa Emmi-dent ultrazvučnom četkicom za zube. Mehurići standardne paste su mnogo veći od mehurića nano paste, pa ne mogu da očiste sve mikroprocepe i da se zavuku u ostale nedostupne prostore u usnoj duplji. Takođe, sve standardne paste za zube poseduju abrazivna sredstva, a nano-pasta ih nema.

EMMI-PET

Da li je ultrazvuk štetan za zdravlje mog kućnog ljubimca?

Ultrazvuk ove snage je apsolutno bezbedan za zdravlje vašeg ljubimca. Takođe, ne postoji nikakva opasnost da će se njegovi zubi rasklimati dugom upotrebom Emmi-pet četkice, kao što je to slučaj sa skidanjem kamenca profesionalnim ultrazvukom kod veterinara i pod opštom anestezijom.

Istraživanja su pokazala da ultrazvuk jačine do 50 W nije štetan za zdravlje ljudi i životinja. Ultrazvuk u svim emmi aparatima je jačine samo 0,2 W, što predstavlja čam 250 puta manju jačinu od dozvoljene. 

Emmi-pet ultrazvuk je poguban samo za bakterije i naslage plaka i kamenca, a potpuno je bezbedan za gleđ, zube i desni. Čak ima i terapijski efekat. Emmi-pet je sertifikovan kao proizvod pogodan za dobrobit životinja od strane Agencije za brigu o životinjama (FTT) – zvaničnog evropskog tela sa sedištem u Austriji. Zato ovaj proizvod nosi oznaku “Animal care”.

U čemu je Emmi-pet toliko jedinstven?

Njegova jedinstvenost se ogleda pre svega u tome što ne morate da vodite ljubimca na uspavljivanje kod veterinara samo da biste mu skinuli kamenac sa zuba. Sigurno ste se raspitali, a i možete na internetu pronaći gomilu edukativnih tekstova o tome koliko ova procedura može biti pogubna za vašeg ljubimca.

Sada besprekorno i najefikasnije čišćenje zuba od plaka, kamenca i ostataka hrane možete uraditi i vi sami, kod svoje kuće – BEZ trljanja zuba, BEZ uspavljivanja, BEZ bola i BEZ stresa za ljubimca.

Takođe, Emmi-pet predstavlja jedini aparat na tržištu pomoću kojeg možete sami pomoći vašem mezimcu da se izbori sa upalom desni i sa paradentozom. Potpuno je nečujan i ne emituje nikakve vibracije, pa neće uplašiti vašeg ljubimca.

Koliko je često preporučljivo čišćenje zuba?

Da biste kod ljubimca videli najbolje efekte, preporučujemo korišćenje Emmi-pet četkice 1-2 puta nedeljno.

Da li postoji vremensko ograničenje korišćenja četkice?

Preporučujemo da ultrazvukom tretirate svaku oblast zuba i desni (deo koji obuhvatite glavom četkice) barem 10 sekundi. Zube koji su prekriveni kamencem ili obolela mesta (obolele desni) slobodno možete tretirati duže – oko pola minuta. Ukoliko je kamenac baš tvrdokoran, možete se nakon tretmana svih ostalih oblasti zuba vratiti na to “kritično” mesto koje ste već tretirali oko pola minuta, kako bi ubrzali efekat četkice. Neretko se dešava da vlasnici nakon tretiranja ultrazvukom, svojim noktom ili nekim oštrijim predmetom (npr kiretom koju dobijate u Emmi-pet 2.0 PRO setu) uspeju sami da skinu kamenac, jer se on zahvaljujući ultrazvuku omekša i odvoji od zuba.

Da li će kamenac spasti sa zuba iz prvog puta?

Svakako da odgovor na ovo pitanje zavisi od toga u kakvom je stanju usna duplja vašeg ljubimca. Ukoliko je u pitanju tvrdokorni kamenac kod starog psa koji se nije skidao godinama ili možda nikad, trebaće možda i po nekoliko tretmana da biste uklonili kamenac. Iskusni veterinari ili grumeri koji koriste Emmi-pet mogu iz prvog puta da skinu čak i najveće naslage kamenca. Naravno, ovo oni nisu naučili preko noći, već su svoju veštinu stekli iskustvom i ponavljanjem.

Svakako, ukoliko želite da brže skinete kamenac, koristite Emmi-pet 2.0 PRO set koji ima unapređen paket emitovanja ultrazvučnih frekvencija u odnosu na stariji model aparata (Emmi-pet 1.0.)

Koja je razlika između Emmi-pet 1.0 i Emmi-pet 2.0 PRO aparata?

Emmi-pet 2.0 ultrazvučni aparat emituje isti broj ultrazvučnih talasa u minuti kao i 1.0 aparat, ali ima unapređen paket ultrazvučnih frekvencija. To znači da se na drugačiji način emituje ultrazvuk, pa se samim tim brže uklanjaju čak i tvrdokornije naslage kamenca – BEZ USPAVLJIVANJA i BEZ BOLA. Idealan je za veterinarske ordinacije, grooming salone i odgajivačnice koje žele da ponude dodatnu uslugu. 

Emmi-pet 1.0 više preporučujemo vlasnicima koji bi osim skidanja kamenca želeli da redovno  održavaju higijenu zuba ljubimca, ali i da mu pomognu u borbi protiv upale desni i paradontopatije. Sve ovo što smo naveli, ćete dobiti i od 2.0 četkice, ali ako vam razlika u ceni igra ulogu, nećete pogrešiti ni sa kupovinom starijeg modela, tj Emmi-pet 1.0 aparata.

Koliko se često menja ultrazvučni nastavak?

Ultrazvučni nastavak u obliku gornjeg dela četkice koji se postavlja na Emmi-pet ultrazvučni aparat je potrebno menjati minimum na svakih 6 meseci ukoliko perete Vašem ljubimcu zube najviše 2 puta nedeljno. Ukoliko Emmi-pet koristite za profesionalnu upotrebu i imate zakazane česte tretmane skidanja kamenca, možda ćete trebati da promenite nastavak i češće. To ćete moći i sami da uočite, jer aparat neće biti toliko efikasan kao ranije. To je znak da treba da promenite nastavak.

Zbog čega je potrebno menjati ultrazvučni nastavak?

Zahvaljujući dejstvu ultrazvuka, vlakna četkice vremenom oslabe. Nakon tog perioda (od 3-6 meseci) vlakna četkice više ne mogu toliko efikasno preneti ultrazvučnu energiju na zube i desni Vašeg ljubimca, samim tim se ne mogu garantovati najbolji rezultati. Nekada se može desiti da nakon preteranog korišćenja, nastavak prestane da funkcioniše i aparat prilikom paljenja, umesto zelene, signalizira crvenu lampicu. Ukoliko promenite nastavak, aparat nastavlja ponovo normalno da radi. To je bio signal da je nastavku istekao vek trajanja i to je nešto što ne podleže garanciji.

Da li Emmi-pet stvarno tako radi kao što pričate ili je to neka fora?

Svakim danom dobijamo sve više povratnih informacija od vlasnika ljubimaca koji su kupili četkicu za svog psa ili svoju mačku, ali i od grooming salona koji je koriste na svakodnevnom nivou. Jedan deo iskustava možete videti na našem sajtu ovde, a sva ostala iskustva možete videti na našem Instagram profilu

Da li je Emmi-pet pasta štetna za zdravlje mog ljubimca?

Budite potpuno sigurni da osim što će Vaš ljubimac obožavati ukus Emmi-pet paste, da je ona apsolutno bezbedna za njegovo zdravlje. Sastav paste prati stroge standarde koje propisuje EU.

Takođe, Emmi-pet pasta ne poseduje abrazivna sredstva kao skoro sve komercijalne paste za zube, pa samim tim nema bojazni da će se stvoriti mikro oštećenja u gleđi.

Pre nego što kupim Emmi-pet, želeo/-la bih da probam da li je ona stvarno toliko efikasna za zube i desni mog ljubimca. Kako to da učinim?

Ukoliko niste sigurni da li bi baš Emmi-pet odgovarao vašem ljubimcu, uvek možete zakazati tretman čišćenja zuba u nekom Grooming centru sa kojim sarađujemo. Kontaktirajte nas za detalje.

Vlasnik sam psa. Da li treba da kupim četkicu ili da vodim psa kod grumera na skidanje kamenca?

Ukoliko mislite da vaš pas samo vama veruje i da se samo sa vama oseća opušteno, svakako je bolje za njega i za vaš odnos da kupite četkicu i sami mu radite tretmane. 

Kada odvete psa kod grumera ili veterinara na skidanje kamenca emmi-pet četkicom, njegovo novo stanje zuba će biti besprekorno. Međutim, kamenac će se posle određenog vremena ponovo pojaviti, jer je vašem psu potrebna redovna i ustaljena higijena. Takođe, ukoliko se vaš pas bori sa upalom desni ili paradontopatijom, svakako je potrebno da mu redovno održavate higijenu Emmi-pet četkicom kako bi terapijski efekat ultrazvuka došao do izražaja i kako biste mu otklonili navedene probleme.  

Ukoliko mu redovno održavate higijenu zuba i desni Emmi-pet četkicom, nove naslage kamenca se više neće pojavljivati. U svakom slučaju, početna investicija u aparat jeste nešto što zahteva veću sumu novca, ali svakako da dugoročno gledano štedite, jer neće biti potrebe za povremenim skupim dentalnim tretmanima. A ono što je najvažnije, besprekorna dentalna higijena, znači i dobro opšte zdravlje ljubimca i sprečavanje mnogih sistemskih bolesti u budućnosti.

Da li Emmi-pet četkicu mogu koristiti i mačke?

Naravno, znamo za nekoliko desetina maca koje redovno peru zube sa Emmi-pet četkicom. Sa mačkama je situacija malo otežana zbog njihove svojeglave prirode, ali ukoliko budete uporni i krenete sa tretmanima dok su još mali, biće im mnogo lakše da se naviknu. Čak su nam vlasnici slali snimke svoji maca kako prilično uživaju u tretmanu. Ukus paste koju mace obožavaju je svakako ono što će vam olakšati sam proces privikavanja.

Da li mogu četkicu da stalno držim na punjaču?

Ni za jedan uređaj se ne preporučuje stalno držanje na punjaču. Na taj način ćete skratiti vek trajanja baterije, a to je sigurno nešto što najmanje želite. Da bi se formirala baterija, aparat se puni 2 x 24h, a kasnije se samo dopunjava (nakon svakih nekoliko dana ga stavljate na punjač na nekoliko sati, tj dok prestane da svetli plava lampica aparata dok je na punjaču). U uputstvu je detaljno opisan svaki pokazatelj na dugmetu aparata. Ukoliko se desi da vam se aparat potpuno isprazni u toku korišćenja, samo je tada potrebno ponovo ga puniti 24h.

Aparat se ne čuje i ne vibrira? Kako da znam da li radi?

Ultravzuk je inače nečujan, tj ne emituje zvukove koji su u čujnom opsegu nas i naših ljubimaca. Ukoliko lampica na aparatu svetli zeleno, aparat je uključen i možete početi tretman. Vodite računa da Emmi-pet ima battery save funkciju, tj aparat se sam gasi nakon 6 minuta korišćenja (baš zbog toga što je aparat nečujan i da ne biste zaboravili da ga ugasite). Ukoliko želite tretman da radite duže od toga, samo ponovo uključite aparat i nastavite gde ste stali. 

EMMI-SKIN

Da li je Emmi-skin ultrazvuk bezbedan za kožu?

Apsolutno. Emmi-skin aparat je razvijao tim nemačkih inženjera i naučnika i detaljno testirao pre nego što je aparat pušten u prodaju. Emmi-skin emituje ultrazvučne talase 12mm u dubinu tkiva, ima terapijski efekat, a poguban je samo za patogene bakterije. 

Sve kreme su klinički i dermatološki ispitane i potpuno bezbednog sastava. 

U pitanju je tzv meki ultrazvuk koji ima snagu samo 0,2 W.

Kako ultrazvuk utiče na kožu?

Kada Emmi-skin ultrazvukom tretirate kožu, stvara se vibracija ili trenje, koje generiše toplotu. Pospešuje se cirkulacija krvi i opuštaju mišići i tkiva. Bubuljice, bore i ožiljci vremenom nestaju. 

Ono po čemu je Emmi-skin jedinstven je dubinsko utiskivanje kreme i dubinska masaža najdubljih slojeva kože koja podstiče metabolizam i prirodnu proizvodnju kolagena, elastina i vlakana vezivnog tkiva.

Kada se vide rezultati?

Već nakon prvog tretmana ćete primetiti da vam je koža znatno svežija i glatka na dodir. Prave rezultate ćete videti već nakon mesec dana – smanjene bore, zategnuta i čista koža koja deluje odmorno.

Koliko često treba da se koristi Emmi-skin?

Emmi-skin tretman je dovoljno da radite 2-3 x nedeljno.

Koliko traje tretman?

Sasvim je dovoljno 10-tak minuta za tretman kože celog lica, vrata i dekoltea.

Da li postoji vremensko ograničenje korišćenja aparata u toku tretmana?

Emmi-skin aparat u toku tretmana emituje zvučni signal na svakih 6 sekundi (1 ciklus), čime vas obaveštava da možete da promenite oblast kože koju tretirate ultrazvukom. Kod problematičnih delova kože (gde su vam bore izražene ili gde imate akne ili bubuljice), možete sačekati 2-3 ciklusa obaveštenja (12-18 sekundi), pre nego što nastavite na sledeću oblast kože koju želite da negujete.

Koliko često da menjam nastavak?

Ultrazvučni nastavak je potrebno promeniti otprilike na svakih 6 meseci.

Koju kremu da koristim?

U setu dobijate Emmi-skin kremu sa hijaluronom i to vam je sasvim dovoljno za početak, jer ćete pomoću aparata podstaći i prirodnu proizvodnju kolagena (tako sa Emmi-skinom u startu dobijate i kolagen i hijaluron koji je vašoj koži i te kako potreban). 

Ukoliko imate preko 50 godina i na vašoj koži se pojavljuju dublje bore, savetujemo vam da koristite i Emmi-skin S kremu sa silicijumom.

Osim tretmana lica, za šta još može da se koristi Emmi-skin?

U setu dobijate i Thermo Effect penu za zagrevanje tkiva. U kombinaciji sa Emmi-skin aparatom ovaj sprej će vam pomoći za bolne mišiće i zglobove, kao za i sportske povrede i ukočenost. 

Takođe, Emmi-skin aparat možete koristiti i za brže zarastanje rana, jer poboljšava mikrocirkulaciju i podstiče prirodan proces regeneracije oštećenog tkiva.

OPŠTA PITANJA

Ko je proizvođač Emmi-dent, Emmi-pet i Emmi-skin aparata?

Sve navedene Emmi proizvode proizvodi kompanija Emmi-ultrasonic Gmbh iz Nemačke, koja je deo EMAG AG grupacije. U pitanju je kompanija koja se specijalizovala za razvoj ultrazvučnih tenologija za svakodnevnu upotrebu i na tome tim inženjera i naučnika radi od kraja XX veka. 2008 godine je izašao prvi model Emmi-dent četkice, a u Srbiji je prisutna od 2015.

Šta ako se nešto desi sa uređajem? Da li postoji garancija?

Na Emmi-ultrasonic aparat i punjač dobijate 2 godine garancije. Svaki aparat pre nego što dođe kod vas prolazi trostruku kontrolu ispravnosti. Ukoliko se ipak desi nešto sa uređajem, mi vam u roku od 7 dana rešavamo problem. Dobijate potpuno novi aparat ili ukoliko je u pitanju neka banalnost, repariramo je o našem trošku. Uz svaki set dobijate uputstvo za pravilno održavanje baterije kako bi vam što duže trajala. 

Čak u slučaju da ste negde zagubili garantni list koji dobijate prilikom kupovine, mi vaše podatke o kupovini imamo u našoj bazi podataka.

Gde mogu da kupujem paste, kreme i nastavke? Da li vi to uvek imate na stanju?

Emmi-ultrasonic dodatke možete poručiti preko našeg sajta, pozivom ili slanjem SMS ili Viber poruke na naš telefon 0612541415. Uvek ih imamo na stanju. Do sada se desilo jednom da nam je uvoz kasnio zbog situacije sa Covidom, pa smo ostali bez nastavaka na 3 dana.

Da li isporučujete u druge države?

Poručeni aparat možemo poslati u Hrvatsku, Crnu Goru, Bosnu i R. Srpsku. Još uvek nemamo mogućnost da šaljemo u Makedoniju zbog nepredviđenih troškova carine i transporta, kao i nemogućnosti naplate otkupa paketa. Ako imate nekog prijatelja ili rođaka u Srbiji možemo poslati paket na naznačenu adresu, a vi možete kasnije da se organizujete oko isporuke.

Koliki su troškovi dostave?

Dostava je BESPLATNA za sve iznose porudžbina iznad 5000 din.

Koji je rok dostave paketa?

Za 2-3 radna dana poručeni paket stiže na vašu adresu.

Koji su načini plaćanja?

Ukoliko poručujete preko sajta i želite da vam dostavimo paket na adresu, plaćanje je isključivo pouzećem. Ako imate mogućnost da dođete u naš maloprodajni objekat u Zemunu, možete platiti karticom. Omogućili smo vam plaćanje na rate čekovima ili kreditnom karticom, ali u tom slučaju je potrebno da dođete u našu radnju lično.

Back To Top