Skip to content

Kako se koristi Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube?

Da li želite da vaši zubi i desni budu zdravi? Da li želite da imate vaše prirodne zube tokom celog života? Da li želite da što ređe viđate vašeg stomatologa?

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube je najbolji i najefikasniji izbor za vašu oralnu higijenu koji postoji na svetskom tržištu.

Mikro čišćenje ultrazvukom i specijalnom pastom za zube sa nano-mehurićima uništava bakterije, viruse i gljivice na svim dostupnim i skrivenim mestima u usnoj duplji i efikasno uklanja plak.

Vaši zubi su 12 h nakon čišćenja zaštićeni od nakupljanja plaka i bakterija.

Kako bi davala svoje maksimalne efekte i kako bi osećali i videli rezultate, potrebno je da je koristite dva puta dnevno i to svaki dan.

Budite sigurni da je ultrazvuk ove jačine i frekvencije (tzv. meki ultrazvuk) potpuno bezbedan za svakodnevnu upotrebu i ima antibakterijsko, terapeutsko i profilaktičko (preventivno) dejstvo na vaše zube i desni.

Emmi-dent deluje na implante

Ultrazvučna četkica za zube

Superiorna higijena zuba, desni i usne duplje

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube uklanja plak i kamenac

Ultrazvuk uništava bakterije nežno i bez pokreta trljanja i samim tim sprečava pojavu i dalje napredovanje svih dentalnih oboljenja. Kod slučajeva paradentoze koji nisu previše uznapredovali vraća tkivo u prvobitno stanje.

 

Kada nema bakterija, nema ni dentalnih problema. Kliknite na oblasti primene i saznajte detaljnije kako Emmi-dent može da pomogne baš vama.

Nakon čišćenja ultrazvukom, pređite jezikom preko zuba i uživajte u besprekornom i neverovatno glatkom osećaju čistoće. Ovi efekti su vidljivi i osetni već nakon prvog korišćenja, ali će biti naročito izraženi ukoliko redovno koristite Emmi-dent.

Back To Top