Skip to content
Iako sam blizak prijatelj sa vlasnicima firme, mislila sam da su pogrešili u izboru proizvoda koji su uzeli da zastupaju, jer sličnih već ima na tržištu. Očekivala sam da je četkica napravljena od plastike niskog kvaliteta, kao nekoliko sa kojima sam imala prilike da se sretnem ranije, a da efekti ne mogu da budu nešto spektakularni. Nije mi bilo ni u kakvom planu da razmišljam o upotrebi iste.
 
Ne lezi vraže, počne meni krvarenje iz desni, za koje sam mislila da je trenutno i da će spontano da prestane. Međutim to stanje je potrajalo 5-6 meseci i samo se pogoršavalo. Zubar mi je dijagnostifikovao paradentozu u „lepoj“ fazi. Tada sam odlučila da probam Emmi Dent ultrazvučnu četkicu, jer je moja prijateljica lično koristi, kao i njena ćerkica. Računam kada je svom detetu dala da koristi, zna šta radi.
 
Posle 3-4 meseca, moram da priznam ne sasvim pravilnog korišćenja četkice, krvarenje je prestalo skoro potpuno, jako retko se desi da postoji u tragovima pri pranju zuba. Moram da priznam da sam prijatno iznenađena prvo rezultatima, a potom i kvalitetom same četkice. Konstruisana je tako da ne možete da pogrešite pri rukovanju. Toplo preporučujem korišćenje Emmi Dent ultrazvučne četkice, prvenstveno kao preventivu, a potom i kao sredstvo kojim možete da ublažite ili rešite svoj dentalni problem.
Back To Top