Skip to content

Koristim ga već dve godine i prezadovoljna sam. Imala sam fleke po licu koje su se povukle, a koristi ga i moja ćerka koja je sada u pubertetu i nema problema više sa bubuljicama.

Korisnik sam Emmi-dent ultrazvučne četkice za zube i sa njom sam rešila paradentozu. To mi je bio znak da je sigurno i Emmi-skin odličan aparat i da radi stvarno ono što obećava u tekstovima koje sam o njemu čitala. Nisam se pokajala. Sve moje prijateljice primećuju koliko mi je podmlađena i zategnuta koža, a ja se kunem u Emmi-skin. Izgledam mlađe nego što jesam zahvaljujući ovom aparatu, a već dve moje prijateljice ga je kupilo zahvaljujući meni :).

Nisam od onih koji isprobavaju svaku novinu i prema ultrazvučnoj nezi kože sam bila vrlo skeptična. Emmi skin sam dobila na poklon od muža i već nakon prvog tretmana sam primetila razliku. Dovoljno je naneti kremu u manjim količinama, a da se efekat zategnutosti i svežine odmah oseti. Primetila sam već posle prvog tretmana da je koža glatka i lepša na dodir. Meni je ovo velika ušteda, jer nema potrebe više da odlazim na kozmetičke tretmane. Tretman ponavljam bar jednom nedeljno, ali kad imam vremena radim to i češće.

Emmi-skin već koristim dugo a tek odnedavno sam probala kremu sa silicijumom i za ovih nekoliko dana koliko je koristim mogu da kažem da je zaista odlična. Imam mešovitu kožu i sjaj na licu me je uvek nervirao a sada je taj problem nestao.

Nije lako javno priznati svoju slabost ali baš me briga, jer želim da što više žena koje su se osećale kao ja znaju za vaš proizvod 🙂 Ako me je nešto plašilo to su bore na mom licu. Zbog njih sam se osećala neprivlačnijom i zbog mnogo stresa i brige u mom životu imala sam utisak da mi lice sve više propada. Zato sam se odlučila da probam Emmi-skin. Koristim ga skoro 6 meseci, koža se oporavila, a moji životni problemi nisu nestali 😀 što mi je vrlo važno, rezultat svi moji bliski ljudi primećuju – zategnuta i sveža koža, očigledno smanjene bore i ja ponovo zadovoljna sobom.

Back To Top