Skip to content

U početku sam bila jako skeptična, al sam reskirala.. moj dugogodisnji problem pojave plakova i naslaga nikotina na zubima sam smatrala neresivim jer, sta sve nisam pokusala…i onda rekoh sebi:…“a sta mogu da izgubim ?!?…pokusaj…!“…i odlucih..kupih vasu emmi dent zubnu cetkicu…i jako sam zadovoljna postignutim…plakova i nikotinskih naslaga vise nema jer ni bakterija u ustima koje tu sklonost ka istima izazivaju vise nema, a moj odlazak kod zubara je sada samo kontrole radi…vas zahvalni korisnik 

Kupio sam Emmi-dent metallic prošireni set za odrasle (za mene, suprugu i dete 13 godina) pre nekih 20-tak dana jer nisam bio zadovoljan klasičnim načinom pranja zuba. Kamenac mi se dosta stvarao bez obzira na čišćenje zuba temeljno koncem i pranjem 3 puta dnevno. Moje iskustvo je izuzetno pozitivno. Primetio sam da se fantastično pokazala kod naslaga kamenca i kod izbeljivanja zuba. Oseća se izuzetna oralna higijena i zubi postaju izuzetno glatki (kao da su polirani) a koristim je 2 puta dnevno (ujutru i uveče). To je moje iskustvo za ovo kratko vreme sa Emmi-dent proizvodima i preporučio bih svima koji su u mogućnosti da priušte ovaj način oralne higijene i siguran sam da ćete biti prijatno iznenađeni rezultatima. Inače dobio sam sva uputstva od ljubaznih operatera kako se koristi, na koliko dana se puni, koliko se nanosi zubne paste itd.

Za Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube saznao sam preko interneta i pre pet godina naručio. Korišćenje je vrlo jednostavno i udobno.

Posle četiri meseca korišćenja Emmi-dent četkice osetio sam značajno poboljšanje.

Sada su zaboravljeni svi problemi, desni su ojačale i uvek čiste, koren zuba bez bakterija, bez karijesa, bez kamenca. Mogu redovno da grickam orašaste plodove: orasi, bademi, lešnici (bogati vitaminima i mineralima, korisni za zdravlje) a da nema bilo kakve iritacije ili bola.

Ulaganje u zdravlje se uvek isplati, PREPORUČUJEM EMMI-DENT ULTRAZVUČNU ČETKICU ZA ZUBE.

Evo vam mog iskustva u nadi da će nekome pomoći. Pre 10 meseci sam imala komplikovanu operaciju vilice. Morala sam izvaditi sve svoje zube i postavili su mi 12 implanata i 12 krunica. Preporuka zubara je bila da koristim oralni tuš i pranje četkicom posle. Sve sam to radila 4 meseca ali ipak su se desni na 2 implanta upalila i počela krvariti. Savet mog zubara je bila žalfija i pojačati oralnu higijenu… Ništa meni nije bilo bolje. Na fb sam videla reklamu za emi dent četkicu… Poručila sam da pokušam i spasim implante. Isporuka je bila 1 dan nakon narudžbine. Posle 3 dana korišćenja desni su se smirile a krvarenje je stalo posle 1 dana korišćenja. Preporučujem je i plan mi je da kupim i svojoj deci. Ni jedna četkica i pasta vam neće dati tu svežinu u ustima. Koliko god da mislite da je skupa…nije jer da sam je ranije koristila ne bih dala hiljade eura na implante.

Samo da kažem da je ovo prava stvar. Moje desni se više ne povlače, na poliranje zuba idem jednom godišnje (ranije je to bilo 2,3 puta), jer sam pušač. Sa Emmi-dentom se nekako osećam sigurno da su moji zubi i usta potpuno čisti. 

Pre same kupovine četkice želeo bih svim potencijalnim korisnicima da naglasim da odu kod svog stomatologa, radi provere stanja zuba i desni. Moj problem je bila paradentoza i krvarenje desni. Na nekim mestima došlo je i do povlačenja desni. Kod stomatologa sam korigovao stanje, ali je preporuka bila da se dalje nastavi sa higijenom. Poručio sam emmi-dent metalic osnovni paket četkice. Sve što je menadžer prodaje rekao sve se pokazalo i više nego tačno. Ako se slušaju uputstva za formiranje baterije, baterija traje i više od 20 dana. Higijena zuba je besprekorna. Osećaj je u ustima da imate punu čistoću bez bakterija. Veliki pomak je to što zube perem samo 2 puta dnevno i to mi jako pomaže da bez razmišljanja održavam potpunu higijenu i čistoću zuba. Kod mene se vratila prirodna boja desni i ostala je nepromenjena za kratko vreme. Imam sve pozitivne rezultate i pohvale za proizvod. Zaključak: Sve pozitivne reakcije nijedna negativna. Dugotrajna baterija, mesečno punim samo 2 puta. Higijena na visokom nivou, boja desni ružičasta i nepromenjena. Ja sam zaustavio paradentozu i držim je pod kontrolom. Sve preporuke za proizvod. Nije reklama, već samo normalna reakcija na dobar proizvod.

Imam ugrađene implante. Pre jedno 4-5 meseci sam kupio emmi-dent četkicu pošto sam video na reklami da izuzetno pomaže u očuvanju samih implanata i zuba. Mogu reći da sam zadovoljan učinkom četkice. Ispostavilo se da je sve kao u reklami, bar u mom slučaju. Prošao sam kontrolu kod svog zubara i sve je bilo zadovoljavajuće.

Kad sam počeo sa Emmi-dentom, krvarenje desni je prestalo za nekoliko dana. I tako je sve do dan danas, a koristim ga već pune 3 godine. Detaljnije o mom iskustvu pročitajte ovde.

Iako sam blizak prijatelj sa vlasnicima firme, mislila sam da su pogrešili u izboru proizvoda koji su uzeli da zastupaju, jer sličnih već ima na tržištu. Očekivala sam da je četkica napravljena od plastike niskog kvaliteta, kao nekoliko sa kojima sam imala prilike da se sretnem ranije, a da efekti ne mogu da budu nešto spektakularni. Nije mi bilo ni u kakvom planu da razmišljam o upotrebi iste.
 
Ne lezi vraže, počne meni krvarenje iz desni, za koje sam mislila da je trenutno i da će spontano da prestane. Međutim to stanje je potrajalo 5-6 meseci i samo se pogoršavalo. Zubar mi je dijagnostifikovao paradentozu u „lepoj“ fazi. Tada sam odlučila da probam Emmi Dent ultrazvučnu četkicu, jer je moja prijateljica lično koristi, kao i njena ćerkica. Računam kada je svom detetu dala da koristi, zna šta radi.
 
Posle 3-4 meseca, moram da priznam ne sasvim pravilnog korišćenja četkice, krvarenje je prestalo skoro potpuno, jako retko se desi da postoji u tragovima pri pranju zuba. Moram da priznam da sam prijatno iznenađena prvo rezultatima, a potom i kvalitetom same četkice. Konstruisana je tako da ne možete da pogrešite pri rukovanju. Toplo preporučujem korišćenje Emmi Dent ultrazvučne četkice, prvenstveno kao preventivu, a potom i kao sredstvo kojim možete da ublažite ili rešite svoj dentalni problem.

Od kada koristim Emmi-dent nemam problem sa upalom desni i ne stvara mi se kamenac sa kojim sam imala konstantan problem. Osećaj da te ne bole desni i da ti ne krvare je neprocenjiv. Kada mi se desi da koristim običnu četkicu (ako nisam kod kuće) nekoliko dana, odmah počnu da mi se stvaraju naslage na zubima koje ona ne može da ukloni. Još jedna prednost je čišćenje umnjaka koji su nedostupni za bilo koju četkicu, a koji uspeju sa Emmi-dentom da se očiste. Rezultat dugogodišnjeg korišćenja Emmi-denta je samo godišnja kontrola kod zubara i 0 pokvarenih zubi, a za mene najznačajnije desni koje nisu upaljene. Hvala Emmi-dentu!

Moja prijateljica je zbog upaljenog implanta morala da ide na operaciju i to me je uplašilo. Istraživanjem na internetu sam pronašla Emmi-dent kao jedino trajno rešenje. Nisam imala problem sa implantima, ali sam jako zadovoljna. Znam da nikada više neću imati problema sa zubima, a ni sa implantima.

Kupio sam Emmi-dent četkicu na nagovor prijatelja, pošto imam problema sa pojavom džepova. Već posle mesec dana korišćenja, osećaj u ustima mi je potpuno drugačiji. Vidim da su mi se džepovi smanjili i mnogo se bolje osećam.

Back To Top