Skip to content

Kako ćemo prati zube u budućnosti?

Kako-cemo-prati-zube-u-buducnosti

Nekako, u Srbiji uvek imamo osećaj da kaskamo za svetom i da kod nas sve mnogo kasnije dolazi. Naročito kada je u pitanju tehnologija.

 

Koliko puta nam se desilo kada smo isprobali nešto novo da smo rekli: “E, što nisam znao/znala za ovo ranije” ?

 

Evo prilike da na vreme saznate kako ćemo prati zube u budućnosti.

 

Kakva je sadašnjost čišćenja zuba?

 

Kada razmišljamo o tehnologiji pranja zuba i kada pogledamo na police prodavnica, vidimo da se nekoliko decenija stvari nisu puno promenile. I dalje je tu gomila četkica.

 

Što se tiče običnih četkica (neelektričnih) razlikuju se po tvrdoći i obliku vlakana, da li glava četkice može da se savije i eventualno nekim dodacima za čišćenje jezika. Kada su u pitanju električne četkice, ekspanzija novih vrsta i modela je prisutna od jeftinijih do onih najskupljih, sa raznim, naprednim funkcijama. Paste za zube imaju abrazivna sredstva i mikro deliće koji čudesno skidaju sve nečistoće. Na ovom polju jedini napredak je u veličini čestica koja su se vremenom smanjivala.

 

Klasicno pranje zuba
Klasično pranje zuba

 

Međutim, i dalje se zubi trljaju… Moglo bi se zaključiti da su četkice za zube sve bolje, paste za zube sve efikasnije, a i dalje preko 80% stanovništa ima neke oblike oboljenja desni… I dalje muku mučimo sa karijesom… I dalje zubari imaju pune ruke posla.

 

Šta to ne radimo dobro?

 

Da li smo se zapitali zašto i dalje imamo dentalne probleme, iako mislimo da besprekorno pazimo na zube? Hm, čim mislimo da sve radimo dobro, problemi ne bi trebalo da se pojavljuju, jel tako? A, ako se oni i dalje pojavljuju, to je znak da nešto treba da promenimo? Ali šta?

 

Čišćenje zuba na koje smo navikli definitivno nije dovoljno dobro. Naša ishrana je sama po sebi puna šećera i ne može se uporediti sa onom koja je bila pre 100 godina. Zato bakterijama u ustima dajemo odličnu podlogu za razmnožavanje i stvaranje daljih problema po naše zdravlje.

 

Današnja hrana puna je šećera

Čišćenje standardnim, pa i električnim četkicama u kombinaciji sa poznatim pastama za zube ne predstavlja uklanjanje uzroka, već samo rešava posledicu! I to delimično.

 

Zato je potrebno da promenimo pristup i način kako shvatamo naše dentalne probleme i uopšte čišćenje zuba.

 

Činjenica od koje moramo poći je da su BAKTERIJE uzročnici svih dentalnih problema.

 

Znači, potrebno ih je UNIŠTITI.

 

Postojećim načinima čišćenja zuba i desni očigledno ih ne uništimo.

 

Zato je potrebno naći neko NOVO SREDSTVO ili aparat koji efikasno čisti zube i uništava bakterije u ustima na neki inovativan, drugačiji način.

 

On će nam pomoći da stvorimo NOVU NAVIKU efikasnijeg pranja zuba i da sačuvamo svoje zdravlje.

 

Kako ćemo prati zube u budućnosti?

 

Ultrazvučna tehnologija je odavno poznata i široko se primenjuje. Njena upotreba i dalje napreduje na svim poljima, pa tako i na polju pranja zuba.

 

Razlika u opsegu osciilacija koje proizvode sonic i ultrazvučna četkica za zube

 

Ultrazvučne četkice za zube nisu isto što i sonic (zvučne) četkice. Postoji čak 8 ključnih razlika među njima. Jedino ultrazvučna četkica ne koristi mehaničke pokrete tokom čišćenja, već čisti Vaše zube ultrazvučnim oscilacijama.

 

Emmi-dent ultrazvučne četkice za zube su najefikasnije u svojoj kategoriji, jer koriste specijalnu patentiranu nemačku tehnologiju. Uveliko su poznate u svetu, a sada su dostupne i u Srbiji.

 

U pitanju je revolucionarna četkica nemačke proizvodnje koja je ispitivana po strogim standardima i usavršavana godinama, da bi nakon dokazanih pozitivnih efekata i nikakvih negativnih posledica po zdravlje bila puštena u proizvodnju i prodaju još 2009. godine.

 

Zašto je ona revolucionarna?

 

Emmi-dent Srbija - ultrazvučne četkice za zube
Emmi-dent Srbija – ultrazvučne četkice za zube

 

Prvi razlog:

Zato što 100% uništava bakterije u ustima, ali i u desnima do 12 mm u dubinu tkiva.

Nijedna druga četkica to ne može!

 

Drugi razlog:

Sa njom više nema potrebe da trljate vaše zube!

Ona čisti zahvaljujući ultrazvučnim talasima, a ne fizičkim pokretima četkice, ma koliko brzi bili.

 

Treći razlog:

Sve ovo možete obavljati u svom domu.

Dovoljno je samo blago nasloniti četkicu na vaše zube i ultrazvuk će umesto vas da uništi sve bakterije i skine sav plak bez pokreta trljanja.

 

Najbolje rešenje za očuvanje zdravlja zuba kod dece-Emmident
Najbolje rešenje za očuvanje zdravlja zuba kod dece-Emmident

 

Pranje zuba nikada nije bilo lakše!

 

Od 2009. godine, Emmi-dent se polako širio svetom i sve više stiče svoju popularnost. Pogledajte šta su o njemu rekli na Američkoj Fox Tv.

 

A gostovao je i u poznatoj američkoj TV emisiji The Doctors TV.

 

Za ultrazvučno čišćenje zuba naučnici i inžinjeri kažu da je u pitanju čišćenje zuba budućnosti, jer se procenjuje da će se do 2030. sve više ljudi odlučivati upravo za ovu tehnologiju.

 

Neki korisnici Emmi-dent ultrazvučne četkice za zube kažu da je ona pravo otkrovenje.

 

Najbolje je da se uverite sami.

 

Koji su efekti svakodnevnog ultrazvučnog čišćenja zuba sa Emmi-dentom?

 

Oni koji redovno koriste ovu četkicu 2 puta dnevno, uništavaju sa ultrazvukom sve bakterije kako na zubima, tako i na nedostupnim mestima u usnoj duplji gde nijedno drugo sredstvo ne može dopreti.

 

Ultrazvuk dopire do 12 mm u dubinu tkiva desni, pa je efikasan čak i za održavanje implantata i sprečavanje raznih oboljenja desni. Efikasno uništava bakterije kako između zuba, tako i u mikro pukotinama u gleđi. Ultrazvuk ima i terapeutsko i profilaktičko dejstvo.

 

Oni koji je redovno koriste primetili su da su im zubi besprekorno čisti kao da su bili kod zubara na profesionalnom čišćenju. Povučene desni su se vratile u početno stanje (odnosi se samo na početna stanja), a oni koji su imali napredne stadijume paradentoze, zaustavili su njen dalji napredak i propadanje vilične kosti.

 

Oni koji su imali problema sa kamencem rekli su da je prestao dalje da im se pojavljuje… Oblasti primene su brojne.

 

Saznajte kako radi ultrazvuk i zašto je toliko efikasan.

 

 

Umesto zaključka

 

Nemački inžinjeri koji su od početka radili na istraživanju i razvoju Emmi-dent četkice kažu da ako koristite redovno ovu četkicu možete i do 100-te godine sačuvati sve svoje prirodne zube.  To biste sigurno i vi želeli, kako za sebe, tako i za svoju decu. Pa, šta čekati?

Revolucija je počela. Pridružite se i vi stotinama hiljada zadovoljnih korisnika u svetu. Budite među prvima u Srbiji i unesite promenu u vaš život. Emmi-dent četkica će vam se odužiti besprekorno zdravim zubima i desnima

 

Emmi-dent---srebrni-600x600

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ovaj članak ima 2 komentara

  1. Dosta podataka smo dobili o zubima, desnima i inžinjerima. Bilo bi dobro da ste nam rekli koliko košta ta revolucionarna četkica, pasta sa nano mehurićima i gde se nabavlja,

    1. Poštovana Jasna, hvala na komentaru 🙂 Emmi-dent četkicu za zube, kao i pripadajuću pastu za zube možete poručiti putem ovog sajta. Detalje o dostupnim proizvodima pogledajte na strani Prodavnica na ovom linku https://www.emmi-dent.rs/prodavnica/

Comments are closed.

Back To Top